Ana SayfaModaReebok Armani işbirliği

Reebok Armani işbirliği

Reebok, EasyTone ve ZigTech teknolojilerini Armani tasarımıyla buluşturmaya devam ediyor. Armani’nin ayrıcalıklı çizgilerinin Reebok’ın gelişmiş teknolojileriyle birleştiği bu koleksiyon, rahatlığı ve tasarımı tercih edenlerin favorisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Özel kumaşlar ve sıra dışı çizgilerle tasarlanan koleksiyon birbirinden çarpıcı ayakkabı ve tekstil ürünlerinden oluşuyor. Reebok/EA7 koleksiyonu kişiye özel hissi veren tasarımlarıyla hem kadın hem de erkekleri giydirecek. Günlük kullanımda da rahatlıkla giyilebilen bu koleksiyon ile enerjik görünümünüzün yanı sıra şıklığınızdan da ödün vermeniz gerekmeyecek. 

Koleksiyonun dikkat çeken modellerinden EA7 Runner, yumuşak ve rahat bir kullanım sağlarken farklı çizgilere sahip tasarımıyla da retro esintiler taşıyor. The Pump Vintage modelinde ise Reebok’ın ikonik teknolojisi Pump, sezonun trendlerine göre yeniden yorumlanarak sokak çizgisiyle birleşiyor.

Rahatlığa ve şıklığa önem verenlerin tercihi Reebok/EA7 tekstil koleksiyonunda kaliteli ve özel kumaşlar Reebok’ın yenilikçi teknolojileriyle buluşuyor. Koleksiyonda yer alan fitness pantolonlar, taytlar, ceketler ve tişörtler hem spor hem de günlük giyim için şık bir alternatif sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI