Ana SayfaMücevherREİS La Vie En Rose ile Aşkınızı Bir Kutuya Sığdırın

REİS La Vie En Rose ile Aşkınızı Bir Kutuya Sığdırın

Yeni yılın gelmesiyle birlikte senenin ilk özel günü olan 14 Şubat için de geri sayım başladı. Çiftler şu sıralar partnerlerinin zevkine uygun bir hediye arayışında… İşte REİS’in “Sade ol, kendin ol” mottosuyla hazırladığı “Ubuntu” koleksiyonu da Sevgililer Günü’nde hedefi tam on ikiden vuruyor.

Koleksiyon felsefesini adını da taşıdığı “Ubuntu”dan alıyor. “Ben, biz olduğumuz zaman benim” temeline dayanan Ubuntu anlayışının özünü “Biz olabilmek” kavramı oluşturuyor. Gücünü hikayesinden alan REİS’in bu özgün koleksiyonu, taşıdığı çizgilerle mottosunu sürekli hatırlatarak taze tutuyor. Sade ve zamansız parçaların bir araya geldiği Ubuntu, özellikle 14 Şubat’ta abartısız, çarpıcı, sade ve zarafet dolu tasarımlarıyla göz kamaştırmaya hazırlanıyor.

REİS’in Sevgililer Günü için bir de sürprizi var. 14 Şubat haftasında yapılan tüm alışverişlerde tasarımlar, REİS La Vie En Rose kutusu içinde sunuluyor.

20 parçalık Ubuntu koleksiyonunun tamamını keşfe çıkmak isteyenler, REİS mağazalarında ve REİS online mağazasında buluşuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI