Ana SayfaModaRene Caovilla Harvey Nichols`ta

Rene Caovilla Harvey Nichols`ta

İtalya’nın ünlü ayakkabı markalarından Rene Caovilla, özenle yarattığı 2012 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu’yla Harvey Nichols mağazalarında göz kamaştırıyor. Bu sezonla birlikte Rene Caovilla 2012 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Koleksiyonu kadınların elegant, feminen ve tutkulu yanına dikkat çekiyor.

Caovilla tasarımlarının en can alıcı noktası değerli taşlarla bezenmiş platform topuklular, bağcık ve dantel detaylı sandaletler… Özellikle Venedik`in ışıltılı gecelerinden ilham alarak hazırlanan sandaletler hem asil hem klasik görünüyor. Akik taşından çiçeklerle renklendirilen altın ışıltılı platform ve ince topuklu tasarımlar ise koleksiyonun nostaljik ve çekici siluetini bir arada yansıtıyor.

Aynı zamanda okyanusun derinliğindeki deniz kabuklarından ilham alarak hayata geçirilen kristal taşların parlaklığı ve istiridye kabuklarıyla süslenmiş tahta topuklar, kadını soluk kesen bir tanrıçaya dönüştürüyor. Adeta, İtalyan ezgilerini ve sıcaklığını taşıyan sezonun hit renkleri olan fuşya ve mandalina tonunun uyumunu yansıtan ve lacivert örgülü sicim ip detaylı sofistike dizaynlar dişi ruhu harekete geçirerek kadının feminen şıklığını başka bir boyuta taşıyor.

Koleksiyonda, Hollywood’un ilham perisi Beyonce’nin vücut kıvrımlarından esinlenilerek tasarlanan özel parçalar, renkli kristal dokunuşlar ve tabandaki ışıltılı yansımalarla modayı yeniden yorumluyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI