Ana SayfaModaRetro mayolar geri döndü

Retro mayolar geri döndü

Geçmiş dönemler 2012 yılı modasına ilham kaynağı oldu. Elbiseler 1950`lerden etkilenirken, saç ve makyajlar 1920`lerin esintisini taşıdı. Çiçek motifleri, midi etekler, pembe küçük elbiseler podyumlarda yeniden hayat buldu.

Her parça geriye döner de mayolar dönmez mi? Marilyn Monroe`nun beyaz mayosunu kim hatırlamaz ki? İşte bu kare 2012 yazı için moda tasarımcılarına ilham oldu. Marilyn`in zarafetini ve seksiliğini sahillere yeniden getirmek isteyen Marc Jacobs, Chanel, Prada ve Etro retro mayoları kendilerine göre yorumlayarak podyumlara taşıdılar. Her akımda olduğu gibi podyumda pişen sahillere düştü ve bu yeni trendi deneyenler ilk olarak Beyonce, Taylor Swift ve Florence Welch oldu.

Aslında bu trendin pek çok olumlu yanı var. Öncelikle mayo vücudun kusurlu kısımlarını örterek sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterir. Tek parça kişiyi her zaman olduğundan daha uzun gösterdiği için seçtiğiniz retro mayoyla çok daha uzun gözükebilirsiniz. Eğer cesaretiniz varsa retro mayonuzu Florence Welsh gibi boneyle tamamlayarak sahilde de şıklığınızı koruyabilirsiniz.

Retro mayoların podyumlara geri dönüşünü yeniden görmek ve favori mayonuzu seçmek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI