Ana SayfaGüzellikRexaline yılbaşı setleriyle, cilt neme doyuyor!

Rexaline yılbaşı setleriyle, cilt neme doyuyor!

Sephora mağazalarında satışa sunulan Rexaline cilt bakım ürünleri, kırışık giderici özelliğiyle çizgilere direkt temas ederek kısa zamanda etkisini gösteriyor, yoğun nemlendirici formülüyle cildi anında yumuşatıyor. İçeriğindeki antioksidanlarla hücreleri yenilerken, dolgunlaştırıcı özelliğiyle kırışıklarda gözle görülür fark yaratıyor. Cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırarak zamanın izlerini azaltıyor, canlılık vererek kadınlara gençliğin büyüsünü hissettiriyor.

Rexaline`in yılbaşı için iki farklı pakette hediye seçeneği var. Fotoğraftakine gelince…

Rexaline Hydra-Dose Hyper Hydrating Anti-Wrinkle Ultra Nemlendirici ve Kırışıklık Önleyici Bakım Kremi, iklim, stres, yorgunluk, hava kirliliği sebebiyle kuruyan ve direnci azalan ciltlere özel bakım sağlıyor. Ürün, ihtiyaç duyduğu nemi kazandırarak, ciltte oluşan gerginliği anında gideriyor. Düzenli kullanıldığında, ince çizgileri ve kırışıkları azaltarak, cildin daha sıkı, genç ve ışıltılı görünmesini sağlıyor.
İçeriğindeki Cellactive®-Hydro ile cildin nem kaybını düzene sokan ürün, mevcut nemi muhafaza ediyor, cildin daha sıkı ve canlı görünmesini sağlıyor. Hyaluronik ve poliglutamik asitle nem seviyesini dengelediği cilde yumuşak ve pürüzsüz bir his veriyor. Antioksidan özelliğe sahip arı sütü ve canlandırıcı etki sağlayan ginseng özlerinden oluşan yaşlanma karşıtı formülüyle hücre yenilenmesini destekleyerek, dolgunlaştırıcı etkisiyle çizgi bakımı yapıyor.
Gündüz ve gece kullanılabilen, yaşlanma karşıtı Rexaline Hydra Force Nemlendirici Konsantre Serum, kırışıkların görünümünü azaltıyor, cildi kusursuz biçimde nemlendiriyor. Paraben içermeyen, antioksidan özellikli arı sütü ve canlandırıcı etkiye sahip ginseng özlerinden oluşan yaşlanma karşıtı formülü, hücre yenilenmesini destekleyerek dolgunlaştırıcı etki yaratıyor.  
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI