Ana SayfaYaşamRixos Hotel ile yeni yılın yıldızı olun

Rixos Hotel ile yeni yılın yıldızı olun

Akdeniz’in en seçkin bölgelerinde misafirlerine hizmet veren Rixos Hotels, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. Rixos Sungate, Rixos Tekirova, Rixos Premium Belek ve Rixos Lares birbirinden özel ve farklı programlarla yılbaşı gecesinde misafirlerine unutulmayacak bir eğlence şöleni sunuyor.

Rixos Sungate’de Zengin Parti Menüsü

Antalya Beldibi’nde bulunan doğanın ve konforun mükemmel uyumuyla benzersiz bir tatil keyfi sunan Rixos Sungate, 31 Aralık gecesini özel ve eğlenceli partilerle karşılıyor. Yılbaşı resepsiyonu ve gala yemeğinin ardından Gezen Nefesli Orkestra ile canlı show, Grup Akropolis ile ‘’The Taverna’’, Dj Ertan ve Dj Serkan ile ‘’2011’e Merhaba Partisi’’nin ardından yeni yılın ilk ışıklarına kadar misafirlerine dört dörtlük bir yılbaşı keyfi sunuyor.

Rixos Sungate, konaklayan misafirlerine yeni yılın ilk gününde lezzetli bir brunch’ın ardından keyifli bir müzik şöleni sunuyor. Eğlence ve dansın bir arada yaşanacağı “Geçmişten Günümüze Retro Parti”nin ve ardından Dj eşliğinde Chaos disco parti konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.
Rixos Tekirova’da 7 Gün, 7 Gece Yılbaşı Eğlencesi
Akdeniz’in en gözde koyunda doğal güzellikleri ve VIP hizmeti ile konuklarına farklı bir tatil keyfi yaşatan Rixos Tekirova yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk haftası birbirinden özel kutlamalara ev sahipliği yapacak. Yeni yılın ilk ışıkları canlı müzik performansları, samba ve oryantal dans showlar ile karşılanacak. Gecede ödüllü çekilişler de yapılacak. Yeni yılın ilk günlerini Rixos Tekirova’da karşılamaya devam eden konuklar gerçekleştirilecek özel partiler, bingo oyunları ve komedi showlar ile eğlenmeye devam edecek.
Rixos Lares’te Şampanyalar 2011 İçin Patlayacak
Misafirlerine sunduğu farklı seçenekler ile her kesimin tatil ihtiyacına cevap veren Rixos Lares, 2011 yılına girerken misafirlerinin kendilerini bir yıldız gibi hissetmesini sağlıyor. Akşamüstü Trio eşliğinde “Hoşgeldin Yeni yıl Kokteyli”nin ardından düzenlenecek gala gecesi boyunca misafirlerine farklı eğlence seçenekleri sunuyor. Aslı Koptur ve Orkestrası ile oryantal Burçak’ın sahne alacağı gecenin ardından gelenekleri unutmayan Rixos Lares’te yeni yıl piyangosu da çekilecek.
Havai fişek ve lazer show eşliğinde 2011’in ilk dakikalarına girdikten sonra sabahın ilk ışıklarına kadar DJ eşliğinde devam edecek Garden Party’de misafirlere özel olarak Buzbar’da şampanya servisi sunulacak.
Grup Turkuaz Yılbaşı gecesi Rixos Premium Belek’te
Noel ve yeni yıl kutlamalarını on beş güne yayan Rixos Premium Belek, 24 Aralık Cuma tarihinden başlayarak 7 Ocak Cuma tarihine kadar her gün, tüm misafirlerin isteklerine uygun birbirinden özel eğlence ve aktiviteler eşsiz programlar sunuyor. Grup Tabu, Havana Club Show, Retro Party, Rixos Party ‘GoodBye’, Latino geceleri gibi eşsiz canlı showlara ve partilere ev sahipliği yapacak.
31 Aralık gecesi ise Rixos Premium Belek’te, klasik müziği eğlence hayatına ilk kez opera, arya ve senfonik eserlerle sokan Grup Turkuaz sahne alarak canlı performanslarını sergileyecek. Ardından düzenlenen “New Year Eve Party”de Rixos Premium Belek misafirleriyle birlikte yeni yıla hoşgeldin diyecek.
Çocuklara Özel Yılbaşı Partisi
Rixos Hotels’de çocuklar için özel yılbaşı partisi düzenleniyor. Rixos Hotels’in küçük misafirleri, kendi yaş grupları içinde eğlence dolu ve yaş gruplarına özel konseptlerle hazırlanan ‘’Teenage‘’, ‘’Kovboy’’ partileri veya palyalçolu komik showlar gibi programlarla ailelerinden ayrı bir yılbaşı deneyimini yaşayabilecek
Yılın ilk günü brunch keyfi

Mutluluk ve eğlence dolu yılbaşı gecesinin ardından, Rixos Hotels, konaklayan misafirlerine 2011’in ilk gününde açık büfe brunch keyfi sunarak, bu özel anı unutulmaz lezzetlerle tamamlayacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI