Ana SayfaMücevherRoberto Coin Jungle

Roberto Coin Jungle

Kuruluşundan beri her sene koleksiyonlarında vahşi doğa temaları işleyen Roberto Coin sayesinde, bu sene vahşi doğanın yılı oldu. Bu eşsiz mücevherler Damas mağazalarında mücevher tutkunları ile buluşmaya hazır. 

COBRA (KOBRA) KOLEKSİYONU
“Kobra” serisi şehvetli, kıvrımlı bir cazibe, incelikli, çok anlamlı ve kadınsı motifler ve belki de duygusal bir “heyecan” ve günahkâr bir zevk hissi sunuyor. Spiraller ve kıvrımlar: Kobra koleksiyonu baştan çıkarmanın sembolik alanına giriyor. Roberto Coin bu mücevheri altının üç rengiyle, elmas ve mine süslemeli olarak yaşatıyor.  
Doğanın büyüsü ve gizemi, tutkunun ateşi cezbedici Kobra bilezikte biçimleniyor. Bir kobranın büyüleyici hareketleri gibi zarif ve kavisli olan bilezik, sarı, beyaz ve pembe altından ve beyaz, kırmızı, kahverengi, yeşil, pembe, açık mavi ve siyah mineden yapıldı. Mineli ve elmaslı modeli ve yalnızca elmaslı olarak bulunuyor. Roberto Coin’in silinemez imzası olan vazgeçilmez yakut, kancalı set halinde sunuluyor.
 
 TIGER (KAPLAN) KOLEKSİYONU
Bileziklerdeki ve yüzüklerdeki incelikli ve doğal hayvan süslemeleri, saf zarafetin kurallarını inkâr etmeden gösteriş yapmaya cesaret eden bir kadınsılığın en uçuk yanını vurguluyor.
Koleksiyonun ana motifi, çarpıcı çizgilerin değerli oyunu: bir kedinin kadifemsi tüylerine atıfta bulunur gibi, son derece ilahi, ilgi çekici ve tatlı yırtıcı cazibe için elmas dolgular ve sarı altın “kaplan gözü.
LEOPARD & GIRAFFA Koleksiyonu
Doğanın büyülü güzelliği mücevherlerde parlıyor…İnsan doğanın mükemmelliğinden gözlerini alamaz. Doğanın nadide güzelliği insane sevinç verir. Doğanın formları ve renkleri, mücevherde şekil buluyor ve parlıyor. Leopar : Leopar gözleri gibi parlak ve şık. Zürafa : Zürafa’nın hareketleri gibi uyumlu ve etkileyici.
Mine ve altının mükemmel renk kombinasyonları, şık jeometrik detaylar, zarif ve satine finishing’ler, doğanın şekil ve dilini stilize ve ahenkli bir şekilde anlatıyor.
  
NEMO KOLEKSİYONU
Mitolojik tanrıçalar, masalsı deniz krallıklarında yaşayan varlıklar gibi, bu yarı-sert örgü şeklindeki bu muhteşem boğumlu bilezikler, Rönesans çeşmelerinden alınmış gibi görünen balık temasını seçmiş.
Koleksiyonun adını son yılların en sevilen çizgi filmi olan “Kayıp balık Nemo” dan alıyor olması Roberto Coin’in eğlenceli tasarımlara olan sempatisini gösteriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI