Ana SayfaGüzellikRoman`dan Organik Bakım Ürünleri

Roman`dan Organik Bakım Ürünleri

Roman, 2010 yazında hayata geçirdiği çevre dostu markası Organic by Roman’ın yanı sıra; cildimizin ve dünyamızın doğal güzelliklerini özenle koruyan taptaze bir organic kişisel bakım koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor.

Doğal yaşam ile uyumlu, kaliteli uyum ürün skalasıyla Türkiye’de ilk kez hizmet verecek olan ‘Australian Certified Organic’ sertifikalı VC Organic Cosmetics, birçok kozmetik ürünün aksine, cildin doğal dengesini korumak amacıyla üretilmiş. Organic özlerle yapılan VC Organic kişisel bakım ürünleri, doğası gereği yan etkileri önler ve cildin nefes almasına olanak tanıyor.
VC Organic ürünleri; Bulgar gülü, kuşburnu ve çay ağacı özlerinden elde edilen %100 organic yağlarla cildi besliyor; organic lavanta ve aloe vera içeren şampuan ve nemlendirici kremlerle cildin her gün sağlıklı ürünlerle buluşturuyor. İyileştirme özelliğiyle öne çıkan gül ve salatalık özlü serum ve yüz maskeleriyle ise sağlıklı ve ahenkli bir özümsemeyi doğası gereği garantiliyor.
Roman, çevre bilincine sahip Organic by Roman koleksiyonunu ve Avusturalya sertifikalı VC Organic kozmetik ürünleri ile sizleri dünyanın güzelliklerinden çalmak istemeyen bir yaşam biçimi edinmeye davet ediyo

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI