Ana SayfaModaRosie Huntington-Whiteley`e zayıflaması diretildi

Rosie Huntington-Whiteley`e zayıflaması diretildi

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olan Rosie Huntington-Whiteley, modellik kariyerinin ilk günlerinde çok baskı altında bırakıldığını anlattı. Burberry`nin reklam yüzü ve Victoria`s Secret meleği olan güzel modele, modellik yaşamının ilk günlerinde sıklıkla kilo vermesi gerektiği söylenmiş.

Modelliğe ilk başladığında biraz daha kilolu olduğunu söyleyen Huntington-Whiteley, yabancı bir dergiye verdiği röportajda bu dönemde kendisine büyük baskı yapıldığının üzerinde durdu. `Vücudumla olmasada kilo vermemle ilgili tavsiyelerle verdiğim savaşı çok net hatırlıyorum` diyen güzel model, zamanla fazla kilolarının kendiliğinden eridiğini söyledi. Herkesin zayıflamalısın diye verdiği tavsiyelere inatçılığından ötürü karşı durabildiğini söyleyen Huntington-Whiteley `O zamanlar güçlü bir sesim yoktu, bu nedenle insanlara karşı çıkmakta zorlanıyordum ama artık sesimi buldum` diye de ekledi.

0 beden mankenlerden olmayan ve bu haliyle mükemmel gözüken Huntington-Whiteley, şimdilerde sıklıkla spor yaptığını belirtirken, sadece kilo vermek için değil de sağlıklı kalabilmek ve çekimlerdeki yoğun tempoya dayanabilmek için spora gittiğine dikkat çekti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI