Ana SayfaGüzellikRowenta Yazı Seviyorum Kampanyası Sonuçlandı

Rowenta Yazı Seviyorum Kampanyası Sonuçlandı

Benzersiz ürünleriyle kişisel bakım alanında fark yaratan marka Rowenta, yaz mevsimine özel olarak geliştirdiği facebook projesiyle önemli bir başarıya imza attı.Çağla Kubat’ın marka sözcülüğünü yaptığı ‘Yazı Seviyorum’ projesi kapsamında www.facebook.com/yaziseviyorum sayfası kısa sürede yaklaşık 40 bin takipçi sayısına ulaştı. Sayfayı ziyaret edenler kendilerine en uygun saç modelini bulmanın yanı sıra Rowenta’nın pratik saç ürünleri ile saçlarına kolayca nasıl şekil verebileceklerini Çağla Kubat’ın uygulamalı videolarını izleyerek öğrendiler. Ayrıca saçlarını güneş ve denizin zararlı etkilerinden nasıl koruyabileceklerine ve sağlıklı saçlara sahip olmak için ne yapmak gerektiğine dair bilgi edindiler.

Yazı seviyorum kampanyasının büyük ödülü olan Alaçatı’da haftasonu tatilini kazanmak isteyenler ise üniversiteler, alışveriş merkezleri ve pilajlarda bulunan Rowenta Beauty Lounge’ları ziyaret ederek uzmanlar eşliğinde ücretsiz olarak diledikleri saç modelini yaptırarak yeni saç modellerinin fotoğrafıyla Facebook’taki oylamaya katıldılar. Oylamaya katılan 4.800 kişi içinden Gizem Aşık, Ceren Özkan, Merve Esin Çelik, Nesrin Katre ve İlayda Yavaşlar 12-14 Ağustos 2011’de Alaçatı’da gerçekleşecek ve Rowenta’nın da desteklediği PWA Dünya Sörf Şampiyonasına ücretsiz olarak katılmaya ve Çağla Kubat’la birlikte özel bir haftasonu geçirmeye hak kazandılar.

Talihliler Çeşme Solto Butik Otel’de konaklayacak, özel Alaçatı kahvaltısıdan, Çağla Kubat’la sörf dersine, çeşitli plaj etkinliklerine birçok aktiviteyi diledikleri gibi deneyimleyerek harika bir haftasonu tatili geçirecek.

Rowenta Alaçatı’da da kazandırmaya devam edecek. 13 Ağustos Cumartesi akşamı Çağla Kubat Windsorf Academy’de herkese açık olarak gerçekleştirilecek Rowenta Summer Dance Party’de yapılacak dans yarışmasında izleyicilerin alkışlarıyla ilk 3’e giren katılımcılar Rowenta ürünlerinden oluşan hediyeler kazanacaklar. Talihliler ödüllerini Çağla Kubat’ın elinden alacaklar. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI