Ana SayfaSağlıkSabah Egzersizinizi Kaçırmamanız İçin 7 İpucu

Sabah Egzersizinizi Kaçırmamanız İçin 7 İpucu

İşte sizin için küçük bir motivasyon: araştırmalar, sabah yapılan egzersizin öğleden sonra ve akşam yapılanlardan daha çok enerji açığa çıkardığını gösteriyor. Eğer bir an önce hazırlanıp çıkabilen sabah insanı değilseniz, sizin için bunu kolaylaştıracak bazı önerilerimiz var.

1. Oyalanıp bahaneler üretmeyin: Sabah koşunuzdan sırf çorabınızı veya spor sutyeninizi bulamadığınız için vazgeçmeyin. İhtiyacınız olan spor malzemelerinizi akşam sadece birkaç dakika ayırarak hazırlayın. Eğer gerekiyorsa çamaşırınızı da yıkayın ve sabah çıkmaya hazır olun.

2. Hazırlanın: iPod’unuzu şarj edin, yoga matınızı kapının yanına koyun veya fitness videonuzu DVD’nizde ve dambıllarınızı televizyonun yanında hazır bulundurun.

3. Doğru beslenin: Boş mideyle spor yapmak metabolizmanız ve enerji seviyeniz için uygun değildir. Bu yüzden buzdolabında sabah atıştıracağınız kahvaltınızı hazır bulundurun. Tahıllı ekmeğe fındık ezmeli tost, elma dilimleri ve egzersiz öncesi için bir smoothie yeterli olacaktır.

4. Erken yatın: Gece yatağa erken girip iyice dinlendiğinizden emin olun ve alarmınızı eğlenceli bir şarkı yapın. Eğer alarmınızı defalarca erteleme eğiliminiz varsa, onu odanın diğer köşesinde bırakın.

5. Randevu ayarlayın: Bir arkadaşınıza egzersiz zamanınızı mesaj atın. Eğer o saatte buluşmaya karar verdiyseniz buna sadık kalın.

6. Heyecanlanın: Spor salonunuzun programına bakın ve sabah 6’daki Zumba dersi için yer ayırtın veya yoga dersinizde güneşi selamlamanın sizi motive etmesine izin verin.

7. Egzersiz sonranızı planlayın: Egzersizden sonra sizi dinç tutacak özel bir kahvaltı planlayın. Evde sizi bekleyen sıcak bir fincan kahvenin ve yulaflı balkabaklı ekmeğin beklediğini unutmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI