Ana SayfaModaSabo mu? Yine mi?

Sabo mu? Yine mi?

Karl Lagerfeld`in 2010 İlkbahar-Yaz kolleksiyonunu sunduğu harika defileyi izlemek üzere yerlerine oturanlar, şov başlamadan etraflarını dikkatle izlediler. Podyumun kenarına balya balya samanlar yığılıydı ve belliydi ki ahırlı çiftlikli bir tema işlenecekti. Doğal olarak davetliler ışıklar sönüp taaaak tuuk sesleri yükselmeye başlayınca, podyuma at çıkıyor sandılar…  Ama podyuma at çıkmadı, sabo giymiş zarif kızlar çıktı.

Yalnız kalsa biraz daha zararsız olabilecek Chanel sabolar, Louis Vouitton ve Miu Miu`nun takunyalarıyla da birleşince ciddi bir trend belirtisine dönüştü. 1990`larda kimseye yakışmamasıyla nam salan ama yine de herkesin giydiği sabolar, kalmaları gereken zindandan bir şekilde kurtuldular ve dünyaya salındılar.

Trend planının celebrity ayağı da gerçekleşti ve Shanae Grimes, Mary Kate ve Ashley Olsen ayaklarında sabolarla görüntülendiler. Şimdi artık seçim sizin. 1990`larda, minicik tırnaklarındaki pembe ojesi yarısına kadar çıkmış, saçları iki yandan atkuyruklu bir kız çocuğu olsanız bile iştirak ettiğiniz bu "sabo trendi"ni görmezden mi geleceksiniz yoksa "Karl yapmışsa olmuştur" diyerek takibe mi geçeceksiniz?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI