Ana SayfaGüzellikSaç Dosyası: Anne Hathaway

Saç Dosyası: Anne Hathaway

1982 Brooklyn`de doğan ve 1999 yılında "Get Real" dizisiyle karşımıza çıkan Anne Hathaway, özellikle son bir yıldır filmlerdeki rolleri için sık sık imaj değiştiriyor.

"Şeytan Marka Giyer" filmiyle iyice parlayan ve oyunculuğuyla Audrey Hepburn`le kıyaslanan Hathaway, en son "Sefiller" rolü için kısacık kestirdiği saçlarıyla karşımıza çıkınca hepimizi şaşırtmıştı. The Dark Knight Rises filmindeki Cat Woman rolüyle herkesi kendine hayran bırakan tescilli bir gülüşe sahip olan yıldız, 2012 yılına kadar saçlarında çok bir değişiklik yapmadı. Genellikli saçlarını uzun ya da orta boy tutan oyuncu, kırmızı halılarda değişik topuzlar yapmayı seviyor.

1999`dan 2012`ye kadar genellikle kahverengi tonlarında kullandığı saçlarını uzun tutmayı seven Anne, en büyük değişimini yukarıda da bahsettiğimiz gibi Sefiller filmi için yaptı ve saçlarını erkekler kadar kısa kesti. Bizce bu iddalı kesim yüz hatları çok orantılı olan ve gözleri iri olan ünlü oyuncuya çok yakıştı. Fotogaleriye tıklayarak Anne Hathaway`in saç değişimini inceleyebilir, kısa saç konusundaki kararınızı verebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI