Ana SayfaGüzellikSaç Dosyası: Katie Holmes

Saç Dosyası: Katie Holmes

Saç dosyamızın bu haftaki konuğu Katie Holmes, hayatımıza 1998-2003 yılları arasında yayınlanan Dawson’s Creek’te canlandırdığı Joey Potter rolüyle girdi. Dizi başladığında henüz 20 yaşında olan Katie bu diziyle sinema ve televizyon dünyasına iddialı bir giriş yaptı. Diziden sonraki en önemli filmi ise başrolünde Christian Bale’in yer aldığı ‘Batman Begins’ oldu. Filmdeki performansı beğenilmese de Katie kendini filmden sonra çocukluk aşkı olan Tom Cruise ile rüya gibi bir evliliğin içinde buldu. Bugünlerde ayrılan çiftin Suri adlarında bir kızları da var. Bu evlilik sonrası ünlü oyuncu saç modeli ve giyim stilinde de önemli değişimelere gitti.  

Holmes’un Dawson’s Creek’te kumral kendinden dalgalı olarak görmeye alıştığımız saçlarını daha sonra kısacık ve kaküllü gördük. Saç renginde ise Katie Holmes’u bir iki tonluk değişimler dışında, farklı renk saçlarla görmedik. Saçlarını doğal formlarda kullanmayı seven Holmes, kırmızı halılarda bile saçlarını genellikle açık bırakmayı tercih ediyor, dağınık balerin topuzları ve at kuyruğunu da sıklıkla kullanan oyuncu, aslında natürel güzelliğin en başarılı örneklerinden biri…

15 yılı aşan bir süredir ekranlarda izlediğimiz Katie Holmes’a en çok yakışan saç  modelinin hangisi olduğuna karar vermek, her zaman doğal, sağlıklı ve hacimli olan saçlarından ilham almak için fotogaleriye tıklamanız yeterli. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI