Ana SayfaGüzellikSaç Problemleri İçin Yeni Çözüm: Revitalash Cosmetics Saç Ürünleri

Saç Problemleri İçin Yeni Çözüm: Revitalash Cosmetics Saç Ürünleri

Şubat 2021’de yayınlanan The New York Times’in haberinde yer alan Revitalash Saç Ürünleri artık Türkiye’de… Özellikle geçen yıldan bu yana pandeminin yarattığı stres nedeniyle saç derisi problemlerinin ve saç dökülmelerinin arttığından bahseden haberde, Revitalash Saç Kalınlaştırıcı Şampuan ve Krem’in bu sorunlara çözüm olduğu vurgulandı.
 
REVITALASH COSMETICS Thickening Shampoo
(Saç Kalınlaştırıcı Şampuan)
 
2019 Cosmopolitan Hair Awards’a sahip Thickening Shampoo, saçı temizler, kuvvetlendirir ve onarır. Kuru bir saç derisine, donuk, cansız, ince ve aşırı işlem görmüş, kimyasallardan bozulmuş saçlara sahipseniz bu ürün tam size göre…

Thickening Shampoo, içeriğindeki keten proteini sayesinde saçı besler ve saç kırılmalarına karşı korur. Özel formülü sayesinde saç seyrelmesine karşı yardımcı olur, saç ve saç derisini güçlendirir.

Saç derisini nazikçe soyarak genel saç sağlığına katkıda bulunur. Saçı ve saç derisini güçlü antioksidanlarla korur. Dermatologların kontrolünde klinik olarak test edilen Thickening Shampoo, saç rengine zarar vermez, sülfat, paraben ve ftalat içermez.

REVITALASH COSMETICS Thickening Conditioner
(Saç Kalınlaştırıcı Bakım Kremi)
 
Thickening Conditioner saçınızı besler, nemlendirir ve restore eder. Saç hacmini ve gücünü desteklemeye yardımcı olarak daha kalın ve daha dolgun saçlara sahip olmanızı sağlar. Saçınızın nemlenmesini ve parlaklığının artmasını destekler.
 
Saç seyrelmesine karşı yardımcı olan ürün aynı zamanda saçı ve saç derisini güçlü antioksidanlarla korur.
 
Dermatologların kontrolünde klinik olarak test edilen Thickening Conditioner, saç rengine zarar vermez, sülfat, paraben ve ftalat içermez.

 
REVITALASH COSMETICS Volume Enhancing Foam
(Saç Güçlendirici Köpük)
 
Okuyucuların seçimi ile 2019 Launchpad ödülüne layık görülen Volume Enhancing Foam saçları canlandırır, güçlendirir ve saçlara hacim kazandırır.
 
Tescilli BioPeptin Complex Teknolojisi sayesinde saçları kırılmalara karşı korur, besler, güçlendirir ve yumuşatır. İçeriğinde bulunan yoğun antioksidan ve B vitamini içeren Ginseng ve Swertia Japonica Bitkisi özleri sayesinde saçları korumaya ve canlandırmaya yardımcı olur.
 
Yoğun yağ asitleri ve bitki sterolleri bulunduran Saw Palmetto saçları besler ve parlaklık verir.
 
Dermatologların kontrolünde klinik olarak test edilen Volume Enhancing Foam, yağsız, kokusuz, glütensiz ve hipoalerjeniktir. Paraben ve ftalat içermez.
 
Volume Enhancing Foam hakkında yapılan araştırmalarda kullanıcıların %94’ünde daha sağlıklı ve daha dolgun görünen saçlar gözlemlendi.
 
 
Vegan dostu Revitalash ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.revitalash.com.tr  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI