Ana SayfaGüzellikSaçlarda iri dalga trendi

Saçlarda iri dalga trendi

2009 senesinde kanserden dolayı kaybettiğimiz Farrah Fawcett`ın ruhu iri dalgalı saçlarla birlikte geri döndü. Tasarımları etkisi altına alan 70`ler bu kez hafta sonu Beyaz Saray`da düzenlenen yemekteki saçlarda karşımıza çıktı. İlk kez Fawcett ile birlikte moda dünyasına giren ve uzun süre yıldızla özdeşleşen iri dalgalar, bu yaz kırmızı halılarda moda olacak gibi görünüyor.

Beyaz Saray`ın ciddi ortamına iri dalgalarla katılan Sofia Vergera, Claire Danes ve Katy Perry bu trendi en başarılı şekilde uygulayan isimlerdi. Özellikle Prada imzalı mavi elbisesini iri dalgalarla tamamlayan Claire Danes, kısa saçları nedeniyle Fawcett`ın modern zaman replikasına benziyordu.

Siz de kırmızı halılarda en son trendleri denemeyi seviyorsanız yakın bir zamandaki davete Farrah Fawcett modeliyle katılarak herkesin ilgi odağı olabilirsiniz.

Peki iri dalga nasıl yapılır ?


Banyodan çıktıktan sonra ıslaklığını aldığınız saçlarınızı en büyük boy bigudilerle sararak kurutun. Kurutma işleminin arkasından saçlarını öne eğerek spreyleyin ve geriye doğru savurun.

Fotogaleriye tıklayarak ünlü isimlerin 70`lerin etkisi altındaki saçlarını yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI