Ana SayfaGüzellikSaçların Benzersizliğe Yolculuğu; Essential Looks’tan INSCAPE Koleksiyonu

Saçların Benzersizliğe Yolculuğu; Essential Looks’tan INSCAPE Koleksiyonu

INSCAPE adını taşıyan bu koleksiyon, IGORA ROYAL iş birliğinde tasarlanan ve PANTONE’den esinlenen göz alıcı görünümlerle öne çıkıyor. Essential Looks, aynı zamanda INSCAPE ile 50. koleksiyonunu da kutlamış oluyor. Yeni koleksiyon; Novel Comfort, Quintessential ve E-phoria olarak adlandırılan 3 ana trendde moda, saç kesimi ve renklerden yola çıkılarak hazırlanan 6 farklı görünüm sunuyor.
 
Yaratıcılığa ve yenliğe odaklanan Schwarzkopf Professional‘ın Essential Looks INSCAPE koleksiyonu, profesyonel renk uzmanlarının markası IGORA ROYAL ve doğal PANTONE renkleri ile uzun yıllar unutulmayacak trendlere imza atıyor.
 
Trend 1 – Novel Comfort
Saçlarda doku ve yumuşaklığın öne çıktığı Novel Comfort trendi, kendini olduğu gibi kabul etme konsepti çerçevesinde, kolaylık ve rahatlık kavramlarıyla özdeşleşiyor. Organik toprak renklerinden oluşan bir palet ile kendini sevmeyi ve iyi hissetme duygusunu yansıtan yumuşak ve kadınsı görünümler yaratıyor. Bunu da zahmetsiz kesimler, bukleler ve çok dokulu yüzeylerle büyüleyici bir şekilde sergiliyor.
 
Trend 2 – Quintessential
Retroya ve 1960’ların feminenliğine eğlenceli bir yorum getiren Quintessential trendi, nostaljiye çarpıcı bir modernlik katıyor. Saçlarda neşeli ve floral tonlar, hassas teknikler, çağdaş kesimler, yuvarlak stiller ve tabii ki kusursuz bir bitiriş bu trendin karakterini oluşturuyor. Quintessential’ın geçmiş ve günümüz arasında kurduğu bağlantı, ilk görüşte hemen fark edilen yepyeni bir ruh yaratmayı başarıyor.

 
Trend 3 – E-phoria
E-phoria, daha iyi bir gelecek için yeni bir şafağın doğuşuna hazırlanan insanlığın, teknolojiyle şekillendirdiği dünyayı hayata yansıtıyor. Fütürizm ve yeniden güç kazanan insan arasında bağlantı kuran trend; abartılı ve cesur elemental kırmızılar, bireyi öne çıkaran kesimler, dışavurumcu stiller ve parlayan metalik tonlarla saç modasına kendi çizgisini getiriyor.


 
Schwarzkopf Professional‘ı @schwarzkopfprotr ile Essential Looks’u ise #essentiallooks hashtag’leri ile sosyal medyada takip edebilirsiniz. Yeni Essential Looks koleksiyonunu www.essentiallooks.com/global/ adresinde bulabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI