Ana SayfaGüzellikSaçta son moda kalıcı fön

Saçta son moda kalıcı fön

Ünlüler için vazgeçilmez hale gelen kalıcı fönü, son dönemde kullanan kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Brocato Amerikan Keratin Düzleştirme Sistemi’nin, dalgalı ve kıvırcık saçların daha düz ve kontrol edilebilir hale gelmesini sağlayan bir düzleştirme işlemi olduğunu söyleyen Mustafa Uzun Kuaför Saç Stilisti Osman Uzun, bu sistem sayesinde saçların düz fön çekilmiş gibi düz parlak ve volümlü olduğunu belirtiyor.

Şampuan, bakım maskesi, bakım jeli, bakım keratin spreyi ve bakım serumu dörtlüsünden oluşan bu sistemin saça uygulanma süresi ise sadece 1 saat. Saça zararlı kimyasal içermeyen Brocato Amerikan Keratin Düzleştirme Sistemi; kabarık, şekle girmeyen, çok dalgalı ya da kıvırcık saçlara ya da her gün fön çektirmek istemeyen kadıların isteklerine göre istedikleri saç şekli verildikten sonra da uygulanabiliyor.

 Bu uygulamanın, keratin sayesinde saç kırıklarını doldurduğunu, saça pürüzsüzlük, bakım sağladığını belirten Osman Uzun, uygulamanın saçta kalma süresinin isteğe göre 10-12 hafta olarak değiştiğini söylüyor ve şöyle devam ediyor: “Saça belirlenen bir zararı yok, aksine saça keratin yüklediği için saçın daha kalın telli ve bakımlı olmasını sağlıyor. Zaten işlem süresince saça 2 kez ekstra yoğun saç maskesi uygulanıyor” diyor.
İsteğe göre 3-4 ay arasında tekrar  uygulanabilen Brocato Amerikan Keratin Düzleştirme Sistemi, normal düzleştiricilerin aksine yıkanarak saçtan arındığı için saçın genel yapısı eski haline dönüyor. Uygulamanın fiyatı ise omuz hizasında bir saç için 350 TL daha uzun saçlarda 400 TL.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI