Ana SayfaModaSAG Ödülleri Kırmızı Halı

SAG Ödülleri Kırmızı Halı

Dün gece düzenlenen "Screen Actors Guild Awards" töreninde gözler 80.Oscar Ödül Töreni`ne de aday olan Jennifer Lawrence ve Anne Hathaway gibi isimlerin üzerindeydi. Lawrence "Silver Linings Playbook" filmindeki rolüyle bir kez daha "En iyi kadın oyuncu" ödülünü kucaklarken Anne Hathaway de "Les Miserables" filmindeki rolüyle "En iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülünü evine götürdü.

Her ödül töreninde olduğu gibi yine hangi ismin kimin tasarımını giydiği büyük merak konusuydu. Özellikle şu sıralar bütün tasarımcıların gözdesi olan Jennifer Lawrence bir kez daha Christian Dior tasarımı bir elbise seçerken Anne Hathaway daha iki gün önce podyuma çıkan Giambattista Valli Couture koleksiyonundan siyah bir elbise giymişti. Jennifer görüntüsü ile vasatın biraz üstünde bir görüntü sergilerken Hathaway malesef gecenin en kötü giyinen isimleri arasındaydı.

Amanda Seyfried Zac Posen, Marion Cotillard ise Dior tercihleriyle gecenin en şık ismi olmayı başardılar. Kısa saçları ve lacivert beyaz elbisesiyle kırmızı halıda genç bir görüntü elde eden Fransız oyuncunun tek kusuru siyah ayakkabılarıydı. Ayakkabıdaki renk tercihi nedeniyle bütünlüğü bozan oyuncu yine de diğer isimlerin kötü tercihleri arasından sıyrılmayı başardı.

Fotogaleriye tıklayarak 2013 Screen Actors Guild Awards törenine katılan isimlerin seçtiği tasarımları yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI