Ana SayfaGüzellikSağlıklı ve Genç Görünen Bir Göz Çevresi İçin Neler Yapabiliriz?

Sağlıklı ve Genç Görünen Bir Göz Çevresi İçin Neler Yapabiliriz?

Yüzümüzün en hassas bölgelerinden olan göz çevresi genç ve güzel görünüm konusunda da belirleyici bir role sahip. Bu bölgede yüzümüzün doğal hareketleri ve mimiklerine çevresel faktörler de eklenince diğer cilt bölgelerine göre daha hızlı yaşlanma gerçekleşiyor.  Sadece yaşlanma değil sağlıklı, dinlenmiş, duru bir görünüm için de göz çevresi bakımı çok önemli. Göz çevresinde en çok kırışıklık, torbalanma, renk eşitsizlikleri ve lekeler ile ilgili şikayetler aldıklarını dile getiren Dermatoloji Uzmanı Dr. Makbule Dündar göz çevresi bakımı ile ilgili önerilerde bulundu.


Dermatoloji Uzmanı Dr. Makbule Dündar

Göz çevresi temizliğini mutlaka yapın…
Yatmadan önce mutlaka cildimizdeki makyajı cilt tipimize uygun temizleme ürünleri ile temizlememiz sağlıklı bir cilt için çok önemli. Aynı şekilde sağlıklı bir göz çevresi için yine her akşam yatmadan göz bölgesinde de kullanılabilen ürünler ve pamuk yardımı ile göz çevremizi temizlemeliyiz.

Göz çevrenizi nemlendirin…
Göz çevresinin de yüzümüz gibi neme ihtiyacı vardır. Hassas bir dokuya sahip olan göz çevresi gerekli nemi alamazsa kurur ve kırışır. Bu nedenle göz çevrenize hem göz kremleri ile hem de dönem dönem nem sağlayan enjeksiyon işlemleri ile destek olabilirsiniz.

Uyku düzeni ve suya tüketimine dikkat…
Göz çevrenizde torbalanmalar, şişlikler ve gözaltı morluğu istemiyorsanız düzenli bir uyku rutini şart. Aynı saatlerde yatıp aynı saatlerde kalkmaya özen gösterirseniz dinlenmiş ve sağlıklı bir göz çevresi ile uyanabilirsiniz. Bunun yanısıra günlük olarak yeterli su tüketimi hem sağlığımız hem cildimiz hem de göz çevremiz için oldukça önemli.

Göz çevrenizi tedavi edecek uygulamalara başvurun…
Göz altı torbaları ve morlukları, göz kapağı sarkmaları ve kaz ayağı kırışıklıkları gibi çok sık karşılaşılan göz çevresi sorunları için en çok tercih edilen uygulamaların başında Nucleofill Eyes geliyor.
Göz çevresi için özel üretilen DNA ışıltısı Nucleofill Eyes, alerji riski olmadan göz çevresindeki cildin yapısını ve rengini düzenlerken kırışıklıkları düzeltiyor; bir yandan da sağlıklı ve aydınlık bir cilt oluşturma imkanı veriyor.
15 günlük aralıklarla cilt ihtiyacı ve tipine bağlı olarak 2 ya da 4 seans uygulanıyor. Uygulamanın hemen sonrasında normal günlük yaşama devam edilebiliyor. Uygulama ilk etkisini yaklaşık 3 gün sonra göstermeye başlıyor ve seanslar tamamlandığında öncesi -sonrası fark net şekilde ortaya çıkıyor.
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI