Ana SayfaGüzellikSakura Bela Watsons`da

Sakura Bela Watsons`da

Watsons’ta güzellik ve bakımınız için yenilenen ürün serilerine, bir yenisi daha eklendi. Kiraz Çiçeği özleriyle hazırlanan Sakura Bella Serisi, cildinizin bakımını yapıyor, nemlendiriyor, baş döndüren kokusuyla cildinizde tatlı bir esinti bırakıyor.  

Duş jeli, sıvı el sabunu, vücut ovma kremi, vücut losyonu ve seyahat setine sahip serinin fiyatları 4,95 ile 13,50 TL arasında değişiyor.
Watsons Sakura Bella Duş Jeli:  Bol köpüren formülü cildinizi derinlemesine temizliyor ve formda tutar, cildinizi yumuşak ve pürüzsüz kılıyor. Nemlendirici Kiraz Çiçeği özü ile zenginleştirilmiş, tatlı çiçeksi parfümü ile gün boyu vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı oluyor. 
Watsons Sakura Bella Sıvı El Sabunu: Ellerinizi derinlemesine temizlerken cildinizi yumuşak ve pürüzsüz kılıyor. Nemlendirici  Kiraz Çiçeği özü ile zenginleştirilmiş, tatlı çiçeksi parfümünü ellerinizde gün boyu hissedeceksiniz.
Watsons Sakura Bella Vücut Ovma Kremi: İçeriğinde iyice öğütülmüş ceviz kabuğu parçacıkları yer almakta ve  gliserince zengin. Yumuşak, pürüzsüz ve daha güzel bir cilt için cildinize masaj yaparak uygulayabiliyorsunuz. Nemlendirici Kiraz Çiçeği özü ile zenginleştirilmiş, tatlı çiçeksi parfümü ile gün boyu vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı oluyor.
Watsons Sakura Bella El ve Vücut Losyonu: Cildinizi nemlendirmek, yumuşak ve ipeksi pürüzsüzlükte tutmak için Kiraz Çiçeği Özü, Vitamin E ve Zeytinyağı ile formüle edilmiş. Tatlı çiçeksi parfümü ile gün boyu vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı oluyor. 
Watsons Sakura Bella Banyo ve Vücut Seyahat Paketi: Duş jeli (50ml) + Vücut Ovma Kremi (30g) + El ve Vücut Losyonu (50ml) ürünlerinden oluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI