Ana SayfaGündemSaldırıya Uğrayan Müzisyenlere Belediyeden Destek Geldi

Saldırıya Uğrayan Müzisyenlere Belediyeden Destek Geldi

Belediye Başkanı Handan Toprak, saldıraya uğrayan amatör müzisyenler için Kültür ve Sanat Parkı`nda kurdukları sahnede konser verdirtti.

Belediye başkanı Toprak, Deniz Dağhan, Mesut Patak ve Özcan Arslan’dan oluşan Grup Mektup`a Atatürk heykeli hediye etti.

15 Ağustos’ta Avcılar Belediyesi önünde şarkı söyledikleri sırada yanlarına gelen sakallı, takkeli bir kişinin, “Burada her gün Yahudi müziği çalamazlar, ben müsaade edemem, imanım müsaade edemez” diyeerk saldırdığı gruba destek Avcılar Belediyesi`nden geldi.

Grup üyelerinin konser verdiği sahnede konuşan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak,  Avcılar sokaklarında amatör müzisyenlerin şarkılarını söylemeye devam edeceğini anlattı.

Belediye Başkanı Handan Toprak, sanata verdiği öneme dikkat çekerek Mustafa Kemal Atatürk’ün küçük bir heykelciğini Grup Mektup üyelerine verdi.

Grup üyelerinden Mesut Patak, olaydan sonra bazı kesimlerin hedefi haline geldiklerini  "Hiçbir örgütün içinde de değiliz. Olmayacağız. Bizim bir müzisyen duruşumuz var. Hep böyle kalacağız" diyerek belirtti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI