Ana SayfaGüzellikSalyangoz Özlü Kremler Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Salyangoz Özlü Kremler Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İçeriğinde salyangoz sıvısı bulunan cilt bakım ürünleri ve kremler özellikle Uzak Doğu, Kore güzelliğini etkisi altına almış durumda. Uzak Doğu’dan yayılan bu trend tüm dünyada bilinir hale geldi.

Peki salyangoz kremlerinin yararları, etkileri neler? İşte bilmeniz gerekenler:
 

  • İçeriğinde gerçekten yoğun oranda doğal salyangoz sıvı olan bir bakım ürünü içerik açısından zengin demektir. Çünkü salyangoz sıvısı, cildiniz için mükemmel etkiler yaratacak hyaluronik asit, glikoprotein ve proteoglikanlar açısından zengindir. 
     
  • Bu bakım ürünleri ciddi anlamda nemlendirici özelliktedir. Salyangoz sıvısı suyla seyreltildiği için bu ürünler %91-98 gibi bir oranda su içerir. Bu da esnek ve nemli bir cilt anlamına gelir.
     
  • Cilt bakım sorunlarını çok yönden tedavi eder. Kollajen ve elastin üretimini artırarak serbest radikal hasarını en aza indirir. Hasarlı cilt dokularını onarır. Kırışıklıklar, çatlak, akne, yaşlanma belirtileri, yanık izleri, yara izleri gibi çeşitli cilt sorunlarını tedavi ettiği bilinir. Ayrıca tahriş olmuş cildi de rahatlatır.

Doğada bulunması ve elde edilmesi zor olduğu için içeriğinde salyangoz özü bulunan ürünler fiyat olarak da daha pahalıdır. 

Salyangoz sıvısı içeren krem ve cilt bakım ürünlerinden önerilerimiz ise şöyle:

MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Cream

Snail Bee High Content Steam Cream

TonyMoly Timeless Ferment Snail Cream

Mizon All In One Snail Repair Cream

    
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI