Ana SayfaYaşamSanatçılara Açık Çağrı: “Gelin bu kez iyilik için fırçaları elimize alalım!”

Sanatçılara Açık Çağrı: “Gelin bu kez iyilik için fırçaları elimize alalım!”

Sergi, Küçükçekmece Belediyesi ve Etki Okulları katkılarıyla,  ressam Asuman Savuk küratörlüğünde Art of İst Atölye tarafından, 14-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecektir.  
 
Sergide, çocuk ve yetişkin sanatçıların eserleri, iki ayrı bölümde yer alacaktır:

Küçüklerden büyük işler…Sergi öncesinde, Etki Okulu’nun yardımsever öğrencileri ile bir atölye çalışması gerçekleştirilecektir. Bu bölümde, çocukların afetzede kardeşleri için tuvale yansıttığı hayaller birleştirilip; bir mozaiğe dönüştürülerek sergilenecektir.    
Büyüklerden küçüklere…Yetişkin resim sergisi, 20 yıllık bir sergi deneyimi olan Asuman Savuk’un küratörlüğünde, ressamlardan oluşan gönüllü sanatçılarımızın serbest tarzdaki resimlerinden oluşacak bir seçkidir.
 
Sergide yer alan tüm resimlerin satışından elde edilecek gelir; afet bölgelerindeki çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanması ve bölge okullarına destek olunması amacıyla kullanılacaktır.
 
Siz de bu sergide boyalarınızla yaralara merhem olmak isterseniz; aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşarak;  en geç 11 Ekim 2021, Pazartesi gününe  kadar resimlerinizi tarafımıza teslim edebilirsiniz. Gelin, büyük küçük demeden birlik olalım!…
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI