Ana SayfaYaşamSarışınlar daha çok kazanıyor!

Sarışınlar daha çok kazanıyor!

İngiliz Daily Mirror gazetesinde çıkan habere göre, finans web sitesi the Motley Fool‘un 3000 kişi üzerinde yaptığı araştırmanın sonucu ilginç bir gerçeği ortaya koydu: Sarışın kadınlar para kazanma konusunda esmer ve kızıl hemcinslerinin önüne geçmiş durumda. Sonuçlara göre sarışın kadınlar ayda ortalama 1,561.47$ kazanırken, esmerler 1,437.08$ ve kızıllar 1,361.61$ gelir elde ediyor. Artık "aptal sarışın" şakası kendini yeniler diye düşünmek pek yanlış olmaz.

Tabii parayı kazanmak ayrı bir konu, o parayı elde tutabilmek ayrı. Altın saçlı kızlar paralarını biriktirme konusunda çok da başarılı değiller. Araştırmadan çıkan bir başka sonuca göre sarışınların yüzde 35’i ay sonunda ortalama 426.78$ borca giriyor ve bunun nedeni olarak da "kendilerini kontrol edemeden" aldıkları ayakkabı, çanta, giysi vs.yi gösteriyorlar. Fazla harcamalarına rağmen çoğu sarışının paralarını kuruşuna kadar neye harcadıklarını bilmeleri de ilginç sonuçlar arasında.

The Motley Fool’un sözcüsü Sonia Rehill‘in sarışın olmayanları yüreklendirecek bir sözü var. Rehill’e göre önemli olan ne kadar kazanılan değil kazanılan paranın nasıl harcandığı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI