Ana SayfaGüzellikSchwarzkopf Professional’dan İlk Renk Kilitleyici Saç Terapisi

Schwarzkopf Professional’dan İlk Renk Kilitleyici Saç Terapisi

Seri, patentli pH 4.5 Teknolojisi ile yalnızca renklendirilmiş saçları korumakla kalmıyor, aynı zamanda mükemmel renkler için saçtaki renk pigmentlerini donduruyor.
 
pH 4.5 Şampuan ile saç renginiz koruma altında…  
 
pH 4.5 Renk Koruma serisinde yer alan Sülfat İçermeyen Şampuan ve Zengin Şampuan ile saçınızın rengi bir sonraki kuaför ziyaretinize kadar ilk günkü gibi canlı görünüyor. Gümüş Yansıma Şampuan, istenmeyen sıcak alt tonları nötralize ederek soğuk tonları koruyor ve canlandırıyor. Altın Parıltılı Şampuan da donuk görünen sarı tonları iyileştiriyor ve altın rengi alt tonları geri kazandırıyor. Kızıl, renklendirilmiş saç rengini koruyup yoğunlaştırmak ve parlaklığını artırmak için ise serinin çözümü Kızıl Şampuan… Ayrıca serideki tüm şampuanlar, saçı nazikçe ve etkili bir şekilde temizlerken bakım sağlıyor.  
 
pH 4.5 Renk Koruma Saç Kremi
 
Yıpranmış saçları tek adımda nazikçe temizleyen pH 4.5 Renk Koruma Saç Kremi, saçın bakımını da gerçekleştiriyor. Donuk renkleri canlandırırken ekstra bakım ve parlaklık sağlayarak saç yapısını güçlendiriyor. Hafif, az köpüren sülfatsız formülü ile saçı nazikçe temizleyip bakım yapıyor ve saçın doğal lipit ve nem içeriğini kaybettirmiyor. pH 4.5 Perfect Teknolojisi ile saçı optimal pH seviyesine getirerek renk pigmentlerini uzun süreli ve yoğun renkler için mükemmel biçimde saça hapsediyor.
 
pH 4.5 Color Freeze Sprey Krem
 
pH 4.5 Color Freeze Sprey Krem, saç yapısını güçlendirirken karışıklıkları anında açarak saçı kontrol altına almayı sağlıyor. Donuk renkleri canlandırıyor ve parlaklık kazandırıyor. Besleyici içerikler ise saçın dış katmanındaki yapısal boşlukları dolduruyor, renk işlemi görmüş saça esneklik ve güç veriyor. Saçı optimal 4.5 pH seviyesine getirerek renk solmalarını önlemeye yardımcı oluyor.
 
pH 4.5 Renk Koruma Maskesi
 
pH 4.5 Renk Koruma Maskesi’nin içeriğindeki zengin ve yüksek besleyici etkili emülsiyon, içeriğindeki hidrolize keratin ile saçın yapısal boşluklarını, korteksin dış katmanından başlayarak dolduruyor. pH 4.5 Balancer Teknolojisi, saç yapısını sıkılaştırarak renk pigmentlerini saçın en derin katmanlarına sabitliyor, renklendirilmiş saçın güç ve esnekliğini artırıyor. Saç optimal pH 4.5’a kavuşuyor, uzun süre canlı görünümünü koruyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI