Ana SayfaYaşamŞef Siz Olun: Mutfak Sanatları Akademisi’nden MSA BOX

Şef Siz Olun: Mutfak Sanatları Akademisi’nden MSA BOX

İçeriği MSA tarafından hazırlanan, kutudaki malzemeleri evde kolayca birleştirerek son dokunuşları sizin yapacağınız yemekler, mutfakta hayat kurtaran pratik yan ürünler, siparişiniz üzerine hazırlanan taze ve tüketilmeye hazır lezzetlerden oluşan MSA BOX’ları sipariş ederek ister kendinize ister misafirlerinize enfes sofralar hazırlayabilirsiniz.
 
 
Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), en sevilen MSA lezzetlerinin evde hazırlanmasına olanak sağlayan MSA BOX’ı hayata geçiriyor.
 
İçeriği MSA tarafından hazırlanan, kutudaki malzemeleri evde kolayca birleştirerek son dokunuşları sizin yapacağınız yemekler, mutfakta hayat kurtaran pratik yan ürünler, siparişiniz üzerine hazırlanan taze ve tüketilmeye hazır lezzetler MSA BOX ile artık evinize geliyor.
 
Pizzadan hamburgere, çeşitli salatalardan ana yemeklere, enfes tatlılardan kokteyl mikslere birbirinden çeşitli MSA lezzetleri MSA BOX ile artık evde hazırlanabiliyor. İster sevdikleriniz için bir doğumgünü, ister dolu dolu bir barbekü partisi için ihtiyacınız olan tüm malzemeler bu kutularda! Kutuların içeriği MSA’nın profesyonel eğitim mutfaklarında hazırlanırken gıda güvenliği ve hijyen altyapısı en üst seviyede uygulanıyor. MSA BOX ürünleri, MSA’nın deneyimli şeflerinden oluşan mutfak ekibi tarafından MSA kalite ve güvencesiyle günlük olarak hazırlanıyor.
 
Raw, vegan ve glütensiz seçeneklerin de bulunduğu MSA BOX’ta ayrıca Full, Daily ve Fresh Box kategorileri bulunuyor. Full Box’ta ön hazırlığı MSA tarafından yapılan ve evde son dokunuşlarla ziyafete dönüşen yemekler yer alırken Daily Box’ta mutfakta hayat kurtaran, sos gibi pratik yan ürünler, Fresh Box’a ise sipariş üzerine üretilen taze ve tüketilmeye hazır ürünler bulunuyor.
 
Haftanın 7 günü saat 21:00’e kadar verilen siparişler, ertesi gün 12.00-18.00 saatleri arasında MSA’dan teslim alınabiliyor ya da eve teslim ediliyor. Talebe özel üretim yapıldığı için saat 21:00’den sonra verilen siparişler ise 2 gün sonra (12:00 – 18:00)  teslim edilebiliyor.

Menünün tamamı ve online sipariş için: https://msabox.msa.com.tr/
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI