Ana SayfaGüzellikŞehir merkezinde sıcacık bir vaha

Şehir merkezinde sıcacık bir vaha

Pera SPA’yı ziyaret etmenin tam zamanı… Tarihi Pera Palace Hotel’in içinde açılan ve dünyaca ünlü İsviçre SPA markası After the Rain’i Türkiye’ye getiren Spa Soul tarafından işletilen Pera SPA, buhar odası, sauna, “jet stream” özellikli kapalı yüzme havuzu, jakuzi ve yüksek teknolojiyle donatılmış fitness centre ile konuklarına şehrin karmaşasından uzak, farklı bir tecrübe sunuyor.

Pera SPA’da, klasik göbek taşı, kese ve köpük banyosu uygulamalarıyla misafirleri zamanın daha yavaş aktığı eski İstanbul günlerine götüren geleneksel tarzda bir Türk hamamı da bulunuyor.
Pera SPA’ya Özel Bakımlar
Pera Spa’nın çok çeşitli bakım ve masajları arasında, isimleri Pera Palace’ın tarihi ile özdeşleşmiş SPA bakımları özellikle iddialı… Konuklar, Pera Palace’ın ünlü ziyaretçilerinden efsanevi aktrist “Greta Garbo”nun adını taşıyan bakımıyla daha sağlıklı ve güzel bir cilde, ünlü Amerikalı yazar Ernest Hemingway’e ithaf edilen bakımla da, rahatlamış, zinde bir vücuda sahip oluyor.
Pera’ya özgü bir diğer özel cilt bakımı olan “İstanbul’un İncisi”nde, gergin bir cilt için gereken nem, inci ve ipek gibi çok değerli malzemelerin bir kombinasyonu ile veriliyor.
SPA guru’su Isabelle Nordmann’ın geliştirdiği dünyaca ünlü İsviçre SPA markası After the Rain’in doğal malzemeler ve bitki özleri kullanılarak hazırlanan ürünlerinin kullanıldığı Pera SPA’da, kişiye özel tasarlanan yüz ve vücut bakımları uygulanıyor. Bu bakımların temel felsefesi, doğal, otantik, insana ve doğaya saygılı ürün ve hizmetlerin uzman terapistlerce uygulanması üzerine kuruluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI