Ana SayfaYaşamSensation 13 Ekim`de İstanbul`da

Sensation 13 Ekim`de İstanbul`da

Seyircilerin beyaz kıyafetler giymesinin zorunlu olduğu etkinlikte “Alice Harikalar Diyarı”ndan tanıdığımız Alice’in hikâyesi müzik, dans, koreografi ve görsel şovlarla anlatılacak. Amsterdam’da 2000 yılından beri düzenlenen, dört yıl üst üste “Dünyanın En İyi Etkinliği” ödülünü alan Sensation, 13 Ekim Cumartesi günü Ataköy Atletizm Arena’da olacak. Atletizm Arena herkesin beyaz giydiği, dev bir gece kulübüne dönüşecek. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Sensation’da house müziğin önde gelen DJ’leri, yedi saat boyunca “Alice Harikalar Diyarında”dan tanıdığımız Alice’in hikâyesini müzik, dans, koreografi ve görseller eşliğinde anlatacak. 

 Tüm Sensation gösterilerinde olduğu gibi İstanbul’da da gecenin açılışını Mr. White yapacak. Daha sonra sahne alacak DJ’ler ise; Dennis Ferrer, Fedde Le Grand, Deniz Koyu, Sunnery James, Ryan Marciano, Daniel Sanchez, Juan Sanchez.
Sensation’da katılımcıların kıyafetlerinin beyaz olması gerekiyor, ayakkabı ve diğer aksesuarlar içinse herhangi bir renk zorunluluğu bulunmuyor. Kıyafet kurallarına uymayan katılımcılara bilet iadesi yapılmayacak. Şov 21.45’te başlayacak, 04.30’da sona erecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI