Ana SayfaGüzellikSephora 40 yaşında

Sephora 40 yaşında

Sephora, 4 temel değeri mükemmeliyetçilik, tutku, cesaret ve özgürlüğü esas alarak müşterilerine sunduğu güzellik deneyiminin 40. yılını doldurdu. Fransa’da başlayan serüvenine bugün 25 ülkede devam eden Sephora, halen 50 satış noktasıyla Fransa’daki perakende sektörünün liderliğini sürdürüyor. Sephora mağazaları; 40 yıllık güzellik sırlarını öğrenmek, kaliteli ürün ve servis hizmetlerinden faydalanmak, güzelliğin ötesinde bir deneyim yaşamak isteyen bakımına düşkün tüm kadınların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sephora’da, ürünlerden sunuma ve fiyatlara kadar her şeyde mükemmellik ön planda tutuluyor. Güzellik sırlarıyla öncü markalar arasında yer almayı başaran Sephora için tutku; güzellik uzmanlarının müşteriye yansıttığı duygusal bağı, istek ve zevkle sunum yapmaları gerektiğini vurguluyor. Cesaret, müşterilere yeniliği önerme cüretkarlığını simgelerken; Sephora markasının DNA’sında bulunan özgürlük ise müşterilere ürünleri kendi kendilerine keşfetme izni vermeyi ve kaliteli servisi temel alıyor.

Editörün notu: Dominique Mandonnaud tarafından, ilk mağazası 1970 yılında Passy’de açılarak sektöre adım atan Sephora; 1995 yılında ikonik gökkuşağı renklerindeki banyo serisini yarattı. 1996 yılında gece ile gündüzün eşit olduğu bir kış günü, Champs Elysées’deki 1.500 m2’lik mega mağazasını açtı. LVMH grubu, 1997 yılında Sephora mağaza zincirini Dominique Mandonnaud’dan satın aldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI