Ana SayfaGüzellikSephora cilt bakımı yenilendi

Sephora cilt bakımı yenilendi

Kadınlar, yenilenen Sephora cilt bakım serisiyle, daha sağlıklı, genç, mutlu, nemli, pürüzsüz ve bebeksi bir cilde kavuşuyor. Etkili içeriğiyle adeta rüyaları gerçekleştiren, uygun fiyatlarıyla tüm bütçelere hitap eden Sephora cilt serisi, güzelliğine düşkün kadınları bekliyor.

Sephora’nın yeni serisi; göz bakımından nemlendiricilere, peeling’lerden maskelere, anti-aging kremlerinden vücut bakım kremlerine kadar zengin seçenekleriyle, tepeden tırnağa bakım sunuyor. Paraben, sülfat, ftalat gibi zararlı bileşenleri içermeyen ürünler, tüm cilt tiplerine hitap ediyor. Dermatolojik ve oftalmolojik açıdan test edilen ürünler, A’dan Z’ye Avrupa’da üretiliyor.
Serideki tüm ürünlerde yer alan, bitkilerden elde edilen HydroSenn+TM, hiyalüronik asitten daha etkili aktif ultra nemlendirici özelliğiyle, cildin etkin ve uzun süreli nemlenmesini sağlıyor. HydroSenn+TM, yoğun nemlendirme özelliğiyle tüm cilt tiplerine hitap ediyor.
Yeni serideki ürünler, cildin tipine göre değil, önerdiği çözümlere göre kategorize ediliyor. Her renk, cilt için bir başka çözüm sunuyor. Yeşil seri yüz temizleyicileri, peeling’ler ve maskelerden; mavi seri göz makyajı temizleyicilerinden; pembe seri nemlendiricilerden; mor seri anti-aging kremlerinden; mercan serisi ise vücut kremleriyle, el ve ayak ürünlerinden oluşuyor. Ürün isimleri basit ve anlaşılır olan, ürünün fonksiyonunu belirten serinin yeni ambalajları, kullanışlılığıyla dikkat çekiyor.
Sephora’nın yenilenen cilt ve vücut bakım serisi, çarpıcı renkleri ve güzel kokularıyla kendini şımartmak isteyenlere seçenekler sunuyor. Kalitesi test edilen etkili ürünler, uygulama kolaylığıyla fark yaratıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI