Ana SayfaGüzellikSephora Dudaklara Yoğunlaşıyor

Sephora Dudaklara Yoğunlaşıyor

Sephora dudak makyajı ürünlerini güzellik tutkunları için, 11 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde tüm Made In Sephora tüm dudak ürünlerinde 2. ürüne %40 indirim fırsatı sunuyor. Hal böyle olunca biz de hangi ürünlere yoğunlaşsak diye Sephora Ulusal Make-up Artist’i Murat Bekler‘e yılın dudak modasını sorduk.

           

Bu yıl dudaklarda hangi renkleri daha çok göreceğiz? 
Bu yıl dudaklarda en çok koyu renkleri ve canlı renkleri göreceğiz. Nemli gloss dokular da geri geldi, ama mat renk tonları da hala trend olma özelliğini koruyor. Aynı zamanda vişne, bordo, kırmızı ve pembe gibi canlı tonlar da dudak makyajında çok revaçta.
 
Saçlardan sonra dudaklara geçen ombre uygulamasını kaç rujla yapabiliriz? 
Ombre dudak makyajı uygulaması bu yılın önemli trendlerinden bir tanesi. Ombre dudakları iki renk ile de yapmak mümkün, birçok renkle de. Tamamen sizin tercihinize kalmış bir durum. Bu uygulamayı yaparken aynı dokuya sahip rujlar kullanılmasını öneriyorum.
 
Sizce ten rengine göre dudaklara ne renk rujlar uygulanmalı? 
Açık tenli kadınlar; daha kırmızı tonları, buğday tenliler; bordo tonlarını, kızıl tenliler; turuncu, esmer tenliler ise daha koyu tonlarda rujları tercih ederler ise doğru secim yapmış olurlar. Made In Sephora’nın birbirinden renkli rujlarından her ten rengine uygun bir ruj bulmanız çok kolay.                                                                                                                             
 
Dudakları kalın göstermenin yolları nelerdir? 
Dudakları olduğundan daha kalın gösteren, plump etkisi veren ürünler veya dudak üzerinde ki M çizgisi bölgesine aydınlatıcı ürünler uygulayabilirsiniz. Aydınlatıcı ürünler ışığı yansıtacağı için dudaklarınızı daha kalın gösterecektir. Ayrıca dudağınızı kontürlemeniz çok önemli bir adımdır. Kalem ile dudak şeklini belirlemek hem ruju daha kolay sürmenizi sağlar hemde rujlarda daha uzun süre kalıcılık sağlar.
 
Soğuktan çatlayan dudaklar için önereceğiniz bir ürün var mı?  
Dudakları mutlaka nemlendirmek şart, nem maskesi kullanılmasını öneriyorum. Made In Sephora’nın kağıt dudak maskeleri tam bir nem deposudur. Ayrıca ciltteki ölü tabakayı nasıl peeling yardımı ile arındırıyorsak aynı uygulamayı dudak için de yapmak gerekiyor.
                           

4 Aralık’a kadar devam eden bu indirimi kaçırmayın deriz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI