Ana SayfaGüzellikSephora Türkiye'den Merve Özkaynak İş Birliği

Sephora Türkiye’den Merve Özkaynak İş Birliği

Merve Özkaynak, Sephora ile birlikte yarattığı bu koleksiyonda 7 özel ürünle karşımıza çıkıyor. Koleksiyon sayesinde kendinizi günün her anında güzel ve bakımlı hissedebileceksiniz. Sephora Collection’ın samimi, eğlenceli ve renkli dünyasına atıf yapan koleksiyon, renkleri bir ifade biçimi olarak kullanıyor.

Merve Özkaynak‘ın kişisel güzellik yolculuğu bu koleksiyonunun esin kaynağı. Öz saygı, öz sevgi ve özgüven duygusu koleksiyondaki ürünler aracılığıyla renklere yansıtılıyor. Koleksiyonda Özkaynak’ın hayatının içinden alınan; ince düşünülmüş ve anlamlı detaylar var. Koleksiyondaki 7 üründen her biri, Merve’nin hayatına anlam katan öncelikle kızı Melisa, seyahat güzergahları ve vlog’larına özel olarak adlandırılmış.  

Zengin pigmentlere sahip far paleti, bronzdan altına ve sıcak pembeye yolculuk yapan renk skalasına sahip doğal bitişli yüz paleti koleksiyonun star parçalarından. Her kadının aradığı sıcak renk tonlarının bulunduğu ve aynı zamanda cilt aydınlatan paletler makyaj çantalarından eksik edilmeyecek. 

En sevdiğimiz detaylardan biri de; Sephora Collection’dan kadifemsi dokusuyla karşımıza çıkan İstanbul, Londra ve Amsterdam renk kodlu likit rujlar. Yapısı sayesinde dudaklara kolayca uygulanabilen ve bütün dikkatleri üstünüze çekecek görünümler vaat ediyor. 

Size-Up maskara Merve Özkaynak’ın dokunuşuyla yeniden yorumlanırken hem kirpiklere hacim ve dolgunluk veriyor hem de sabahtan akşam bütün bir gün kullanım için ideal. 

C+E vitaminli serum ise Merve Özkaynak‘ın favorisi. Serumun içerisinde bulunduğu 24 saat nemlendirme özelliğine sahip göz altı kreminden oluşan set, koleksiyonun öne çıkan ürünü.

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu:

Sephora, Merve Özkaynak ile güçlerini birleştirdiği bu özel koleksiyonda Lip Stain’in 10. yıl dönümünü kutluyor. Lip Stain rujlar makyaj yapmayı sevenlerin yıldız ürünü olurken Merve Özkaynak‘ın yorumuyla kış mevsiminde dudaklara yazı getiriyor. Üç farklı renk koduyla sunulan Lip Stain, kremsi yapısı ve avokado yağı ile dudakları besleyip nemlendiriyor. 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Yüz Paleti

Merve Özkaynak’ın hayatına pırıltı katan renklerin tonlarının bulunduğu yüz paleti tüm gün boyunca çantanızda, evinizde kısacası her yerde bulundurabileceğiniz bir ürün. Güneşe göz kırpan bu özel palet, her ten rengi için mükemmeldir ve günün her saatinde kullanılabilir. Yüz kontörü için birebir olan bu palet 90’lardan esinlenen renk skalasının içindeki bronz yansımayla öne çıkıyor. Paletin içinde Merve Özkaynak’ın kolay uygulanabilir anlatımı da bulunuyor.

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Far Paleti
Merve Özkaynak’ın güzellik serüvenini öne çıkaran bu far paletinin ilham kaynağı kızı Melisa. Hayatına değer katan anlardan ve kızı Melisa’dan esinlenerek tasarlanan bu far paleti Özkaynak’ın vlog’larına ve seyahatlerine de atıfta bulunuyor. Kahve, kırmızı ve altın gibi sıcak tonların ışıltılı silüetlerle buluşmasından oluşan palet 6 ayrı renge ve farklı isme sahip. 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Size Up Maskara

Merve Özkaynak’ın makyaj adımlarında büyük önem taşıyan Sephoranın ikonik Size Up Mascara ürünü, kirpiklerde ultra siyah bir etki bırakmak için sahnede. Kirpiklerinize hacim ve dolgunluk vermeyi kendine temel almış bu ürün, Merve Özkaynak’ın imzasıyla kirpiklerinizi görünüşünüzün yıldızı yapmayı başarıyor. Mikro incilerle zenginleştirilmiş uzun ömürlü vegan formülü, anında hacim veren özel fırçası ve gün boyu kolay uygulanabilen yapısı ile makyaj çantanızın amiral gemisi oluyor. 

Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu Bakım Kiti

Cilt bakımı olmadan makyaj yapmayı düşünemiyoruz. Makyajın temiz ve şık durması için cilt bakımı yapmayı atlamamak gerekiyor. Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonu bu önemli adımı atlamıyor. Koleksiyonun öne çıkan ürünü Bakım Kiti ile güzelliğin temiz halinin sırrını kulağımıza fısıldıyor. Merve’nin favorisi olan C+E vitaminli cilt aydınlatıcı serum ve gün boyu nem sağlayan göz altı kremi Sephora‘nın ikonik ürünler arasında yer alıyor ve içerikleriyle alkış almayı hakediyor. 
 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI