Ana SayfaDekorasyonSertex Zen ile Evlerde Yenilik Zamanı

Sertex Zen ile Evlerde Yenilik Zamanı

Nano teknolojiyi, kalite ve moda ile birleştirerek kumaş modasına yön veren Sertex, özellikli yeni ürün serisi “Zen” ile evlerde kaliteyi ve şıklığı bir arada sunarak renkli ve neşeli bir baharın müjdesini veriyor.

Adını paylaşılan her ana yayılan pozitif enerjiden alan döşemelik nano kumaş “Sertex Zen” su iticilik özelliği sayesinde üzerine dökülen sıvıları yüzeyinden emilmeden kolayca akıtıyor. Kumaş üzerine dökülen sıvı peçete gibi emiciliği yüksek bir materyal ile hafifçe bastırılarak alınabiliyor. Zen 12 farklı renk alternatifi, kendine has ipeksi dokusu, kolay temizlenebilme ve nefes alma özelliği ile evlerde rahatlığı ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. Zen ile mobilyaları değiştirmek yerine sadece yüzeylerini değiştirerek evlerde ekonomik ama şık ve keyifli ortamlar yaratılabiliyor.
Avrupa Birliği standartlarında, Dünya Oeko-Tex standartlarına uygun olarak üretilen 25 bin ve üzerinde sürtünme dayanımı ile uzun süreli sürtünmeye karşı dayanıklılığı ölçülmüş, dökülme, soyulma, renk haslığı ve ışık haslığı ISO standartlarında olan “Sertex Zen” ile sıvı dökülmelerinden kaynaklanan lekeler artık sorun olmaktan çıkıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI