Ana SayfaYaşamSevgililer Gününde “Bu Son Olsun” Demenin Tam Zamanı

Sevgililer Gününde “Bu Son Olsun” Demenin Tam Zamanı

Hayatın döngüsü içinde her birimiz yaşamımızı paylaşabileceğimiz, anılarımıza ortak olacak “doğru insanı” arıyoruz. O kişiyi bulduğumuzda ise tarifsiz duygular ve güçlü paylaşımlar ile her anımız daha da anlamlı bir hale geliyor. Aşkın duygularımız üzerinde yaşattığı bu tarifsiz hissi, etkilendiğimiz biriyle karşılaştığımızda çoğumuz deneyimlemiş olsak bile “hayat arkadaşını” bulmak herkes için kolay bir süreç değil.
2022’de Her Dört Kişiden Biri En Kısa Zamanda Evlenmek İstiyor!
Evlilik bazılarımız için bir çocukluk hayaliyken, bazılarımız için de tereddütle yaklaştığımız ve kendimizden emin olduğumuz anı beklediğimiz bir süreç.

Siz hazır olan tarafta mısınız? Bilmiyoruz ancak ciddi düşünenler buraya amacı ile evlilik odaklı bir tanışma uygulaması olan Hawaya kullanıcılarına yöneltilen, “Ne zaman evlenmek istiyorsunuz?” sorusuna verilen cevaplarda, 2021 den 2022’ye 1-2 yıl içinde evlenmek istiyorum diyenlerin oranı %29 a yükselirken, sevgililer gününün gelmesi ile birlikte artık özel günlerini yalnız geçirmek istemeyen her dört bekardan biri bu soruya en kısa sürede yanıtını veriyor.
 
Erkekler Evliliğe Hazır!
Toplum içinde erkeklerin evliliğe hazır olması kadınlara göre daha uzun sürüyor gibi düşünülse de Hawaya kullanıcılarının verdiği cevaplar bu tezi değiştiriyor.
Hawaya’da erkek kullanıcıların en kısa sürede evlenmek isteyenlerin sayısı kadınlara göre “yüzde 10” daha fazla.
Kadın kullanıcılar evlilik planlarına yüzde 18’i ile “en kısa sürede” cevabını verirken, her 4 kişiden biri “1-2 yıl içerisinde” düşündüğünü söylüyor.

Doğru Kişiyi Nasıl Bulacağız?
Dijitalleşen dünya ve değişen yaşam koşullarımızla birlikte insanlar artık rutinlerini değiştiriyor. Böylece yeni biri ile karşılaşmanın da şekli  değişiyor ve hayat arkadaşlarını tanışma uygulamalarında, ilişkide istedikleri kriterleri belirleyerek arıyorlar.

Hawaya, ciddi ilişki niyeti olan ve evlilik için doğru insanı arayanlar için çevrimiçi tanışma ortamı oluşturup, kullanıcılarına birçok özellik sunarak hayat arkadaşlarını bulmalarını sağlıyor.

Profil doğrulama özelliği ile güvenli bir ortam sağlayan Hawaya, profilinizi oluştururken size sorulan ilgi alanlarınızı ve tercihlerinizi eksiksiz tamamlayarak size en uygun olabilecek kişilerin karşınıza çıkmasını sağlıyor. Böylece aradığınız özel insanla karşılaşma şansınız artıyor. Bu yıl belki de kendinizle vakit geçireceğiniz son Sevgililer Günü… Şimdi bu özel günde kendinizi şımartmak için güzel bir film seçin, en sevdiğiniz içeceği hazırlayın ve Hawaya uygulamasını indirerek yalnızlığa veda edin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI