Ana SayfaYaşamSevgilim Ataşehir

Sevgilim Ataşehir

Ataşehir Belediyesi “Ataşehirlilik” bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak adına “Sevgilim Ataşehir” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. 10 Ocak -09 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışma Ataşehir’de yaşayan amatör, profesyonel her fotoğrafçıya açık olacak.

Dijital dalda düzenlenecek yarışmada, katılımcılar çektikleri siyah –beyaz veya renkli fotoğrafları 09 Şubat 2011 tarihine kadar Ataşehir Belediyesi’ne postayla ya da elden teslim edebilecekler. “Sevgilim Ataşehir” Fotoğraf Yarışması’nın ödülleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstanbul Optimum Outlet’te açılacak olan sergi ile sahiplerine verilecek.
“Sevgilim  Ataşehir” Fotoğraf Yarışması’nın jüri üyeliğini ise Prof. Güler Ertan, Merih Akoğul, Erhan Şermet ve Engin Güneysu gibi fotoğraf sanatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Kar, Hürriyet Gazetesi Muhabirlerinden Mustafa Küçük ile İstanbul Optimum Outlet’ten bir temsilci yapacak.
Yarışmanın sonucunda birinci olan fotoğrafçıya D-SLR fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye ise kompakt fotoğraf makinesi hediye edilecek. Ayrıca her katılımcıya birer katılım belgesi verilecek. Yarışmaya katılan 20 fotoğraf da sergileme ödülü kazanacak. Katılımcılar yarışmaya ilişkin şartları ve katılım formunu  www.atasehir.bel.tr adresinden elde edebilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI