Ana SayfaModaSevgiliye En Özel Hediye Seçenekleri Divarese’de

Sevgiliye En Özel Hediye Seçenekleri Divarese’de

Sezon trendlerini yüksek kalite anlayışı ile buluşturan, lüksü ve konforu bir arada sunan Divarese; o’nu mutlu edecek birbirinden farklı tasarımları ile Sevgililer Günü’nde en özel hediye destinasyonu oluyor.

 

Sonbahar/Kış koleksiyonunun en çok tercih edilen parçası çizmeler, doğanın çarpıcı desenlerini yansıtan krokodil ve yılan derisi efekti ile feminen stilin tutkunları için favori Sevgililer Günü hediye seçeneği olurken; sezonun hit parçası beyaz kovboy çizme, kış stilinde western esintisine yer veren kadınların arzu nesnesi oluyor.

 

Bordodan beyaza, hakiden siyaha, geniş renk paletini farklı topuk formları ile buluşturan bot tasarımları, dinamik kış stiline sahip olan sevgilinizin vazgeçilmezi olacak hediye alternatifleri arasında yer alırken; yalın ve rafine stili yansıtanlar için ve süet deri chelsea botlar öne çıkıyor. 

 

Hafif, fonksiyonel deri portföy ve sırt çantaları, o’nun her anına eşlik edecek hediye seçenekleri arasında öne çıkarken; süet hobo çantalar ve kapitone tasarımlar, farklı, dinamik ve stil sahibi Sevgililer Günü hediye alternatifleri olarak Divarese’de sizi bekliyor. 

 

Sevgililer Günü’nde Stil Sahibi Centilmenlere Özel 

 

Kroko ve natürel süet dokulu outdoor botlar, maskülen stile sahip erkeklerin adımlarında konforu ve sıcaklığı buluşturuyor. Natürel renk paleti ve siyahın zamansız tonları ile öne çıkan chelsea botlar ise yalın stile sahip erkekler için favori hediye alternatifleri arasında yer alıyor. İddiayı adımlara taşıyan rock esintili botlar ise, güçlü ve dinamik stilleri yansıtanlara Divarese kalitesini sunuyor. 

 

Lüks, sıcak ve konforlu tasarımları; sevginizi paylaşacağınız en özel günde o’na hediye etmek için Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarına davetlisiniz. 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI