Ana SayfaModaSezonun son trendi havuç pantolon

Sezonun son trendi havuç pantolon

Havuç pantolonlar, 2010-2011 sonbahar-kış sezonunun en ön plana çıkan parçaları. 80’lerin modası havuç pantolonlar bu sezon altın yılını yaşıyor. Philip Lim, Stella McCartney, ve Marc Jacobs gibi birçok ünlü tasarımcının da bu sene tasarımları arasında havuç pantolonlar başı çekiyor.

Havuç pantolonlarla hem rahatlığı hem şıklığı yakalayın

Şalvarla normal kesim pantolonun karışımından doğan havuç pantolon sayesinde bu sene rahatlığı yakalarken, aynı zamanda şık da olabileceksiniz. Farklı aksesuar ve ayakkabılarla kombine ederek, havuç pantolonunuzu hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanabilirsiniz.  
Eğer rahat olup, günlük bir görünüm istiyorsanız havuç pantolonlarınızı dökümlü bir bluz ve yüksek topuklu ayakkabılarla kullanmalısınız. Böylece hem şık hem de günlük bir görüntü yakalarsınız. Bu kombinasyonu deri bir ceket ve güzel bir el çantası ile tamamlayabileceğiniz gibi, üzerinize alacağınız bir blazer sayesinde kıyafetinizi işyeriniz için de uygun bir hale getirebilirsiniz.
Günlük bir görüntü yerine kadınsı bir görüntüyü tercih ediyorsanız, havuç pantolonunuzu beyaz dökümlü bir bluz, bol bir gömlek ve yüksek platform topuklu bir ayakkabıyla tamamlamalısınız. Ayrıca giyeceğiniz ipek bir bluz, daha seksi bir görünüm sağlayacaktır.
Hem rahat, hem şık, hem de klas bir tarz yakalamak için, havuç pantolonunuzu safari tarzında da kullanabilirsiniz. Bej, krem, gri, haki, camel, ve vanilya rengi bu tarzda en ön plana çıkan renklerdir. Safari tarzı özellikle yaz sezonu için mükemmeldir. Bu tarz için havuç pantolonunuzun üzerine sade bir bluz ve deri bir kemer ideal olacaktır.
 

Havuç pantolonları giyerken dikkat edilmesi gereken noktalar

Ama havuç pantolonları giyerken dikkatli olmalısınız, çünkü bu pantolonlar hatlarınızı belirginleştirdiği için olduğunuzdan daha kısa ve geniş bacaklı gösterebilir. Bu nedenle eğer bacaklarınız geniş ve boyunuz kısa ise havuç pantolonlardan kaçınmalısınız. Fakat doğru aksesuarı bulup havuç pantolonunuzla kombine ederseniz, bu pantolonu hatlarınızı saklamak için de kullanabilirsiniz. Bunun için yüksek topuklu ayakkabıları öneriyoruz.
Uzun bir bacak boyunuz varsa, havuç pantolonlarınızın paçalarını 1-2 kere kıvırmanız hoş bir hava verecektir. Bunun yanı sıra, aksesuarlarınızı sade tutmanız, havuç pantolonunuzun ön plana çıkmasını sağlayacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI