Ana SayfaYaşamShake Shack İstinye Park`a Açıldı

Shake Shack İstinye Park`a Açıldı

Amerika`nın ünlü burger zincirlerinden olan Shake Shack, Avrupa`da ilk kez istanbul İstinye Park`ta açıldı. 

İstinye Park`ta yoğun kalabalığın ilgi gösterdiği açılış 30 Mayıs`ta, Shake Shack`ın bağlı bulunduğu Union Square Hospitality Group CEO`su Danny Meyer, Shake Shack Dünya Genel Müdürü Randy Garutti ve zinciri Türkiye`ye getiren Shaya Mağazacılık A.Ş. nin kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. 

Doğuş Cabakcor`un DJ`lik yaptığı açılışa büyük ilgi vardı. Kalabalık mutfak kadrosu ve güleryüzlü çalışanları ile Shake Shack ilk günden beğenimizi topladı. 

Modern yol üstü hamburgercisi olarak bilinen Shake Shack, ilk olarak 2004 yılında New York`taki Madison Square Park`ta açıldı ve açıldığı günden itibaren eleştirmenlerin olumlu yorumlarını aldı. 

Shake Shack İstanbul restoranında, geri dönüşümlü malzeme kullanımı ve enerji tasarrufu sağlayan mutfak ekipmanlarıyla doğaya verdiği değeri de göstererek beğeni kazandı. 

Shake Shack hamburgerleri, %100 dana etinden yapılmakta ve bunun yanı sıra mönüde hot dog ve Custard`lar da bulunmakta. Ayrıca Shake Shack, mönülerinde İstanbul`a özgü lezzetler sunmayı da planlıyor. 

İstanbul`daki ikinci şubesi ise iki hafta sonra Tünel`de kapılarını açıyor. Hızla büyüyen Shake Shack kısa sürede İstanbulluların vazgeçilmezi olacak gibi duruyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI