Ana SayfaGüzellikShiseido ile temel zarafet

Shiseido ile temel zarafet

Makyaj Sanatsal Direktörü Dick Page tarafından yaratılmış renkleri ile Shiesido paleti yeni yılın çarpıcı bir ürünü. Her kadın için temel olmazsa olmazlarını biraraya getiren "Temel Zarafet" paleti, jean gibi rahat gündelik giyimden göz alıcı siyah bir elbiseye varıncaya dek üzerinizde hangi kıyafet olursa olsun sizi her yere götürebilecek görünümler yaratmak amacıyla tasarlanmış nesnelerden oluşan eşsiz bir koleksiyon. 

Palette yer alanlara gelince.. 
A. Dudak & Yanak Renklendirici        1 renk
Geleneksel Japon dudak boyamasından esinlenilmiş ve aslen Aspir’den (yalancı safran olarak da bilinen papatyagiller familyasından bir bitki) elde edilen bu kompakt renklendirici hem dudaklarda hem de yanaklarda kullanılabilir. Gerçek parlak bir kırmızının baz rengine hafif altın parıltısı katılarak elde edilmiştir.
B. Göz Farı Bazı           1 renk
Bu şeffaf pembemsi bej tonundaki baz, sim içermeyen bir parıltı verir. Arttırılmış bir renk yoğunluğu elde etmek için pudra yapısındaki farların altına uygulayın.
C. Göz Farı       2 renk
Sade nötr tonlardan oluşan ikili far –sedefli kömür grisi, orta koyuluktaki yumuşak ve mat kahverengiyle eşleşerek güzel ve zarif bir bitiş sağlıyor.
 
D. Krem Eyeliner         1 renk
Yoğun yapılı, dramatik etkili, parlak, koyu mor krem eyeliner.
 
E. Allık             2 renk
Allık renkleri Alevli altın mercan ve Işıltılı parlak pembe, tek başlarına kullanılabileceği gibi, göz kamaştıran üçüncü bir renk yaratmak amacıyla fırçayı iki rengin üzerinde birden döndürüp karıştırarak bir arada uygulanabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI