Ana SayfaGüzellikShiseido Radiant Lifting Foundation

Shiseido Radiant Lifting Foundation

Yaşlı görünümün asıl nedeni kırışık ve sarkmaların yarattığı gölgelerdir. Yaş alındıkça ten rengi değişir ve siyah noktalar ile koyu halkalar belirginleşir. Aynı zamanda yüz hatları yer çekimine yenik düşüp esnekliğini yitirdiğinden sonuç kırışıklar ve sarkma olur. Bu faktörlerin hepsi yaşlı görünüme katkı yapar. Kırışık ve sarkmalar ciltte çökmeye neden olur – ortamı aydınlatan ışık kaynakları bu çöküntülere ulaşamaz. Bu da yüzün genelinde gölgelere neden olur. 

Shiseido bilim adamları, ışığı yukarı yansıtmak ve modellerle film yıldızlarının yüzlerindeki gölgeleri anında ışıklandırmak için fotoğrafçıların kullandığı ışık yansıtma panellerinin özelliklerini inceledi. Radiant Lifting Foundation, bu ışık yansıtma etkisini yaratmayı başarıyor.

Radiant Lifting Foundation ürünü cildiniz sanki gerilmiş gibi daha dolgun ve sıkı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Radiant Lifting Complex’in içeriğinde bulunan Radiant Lifting Powder, ‘inovatif şekil kontrollü hibrit pudra kullanılarak optik canlandırıcı makyaj’ konsepti çerçevesinde geliştirildi. Bu konsept 2005 yılında IFSCC ödülü kazandı. Fotoğraf çekimlerinde kullanılan ışık yansıtma panellerinin teknolojisini uygulayan bu pudra optik olarak ciltte sarkma ve ince çizgilerin neden olduğu cansızlığı azaltıyor, gözle görülür pürüzleri yok ediyor. Yedi yıllık araştırma ve geliştirme süresinin ardından bu pudra, Radiant Lifting Foundation ürününün temelini oluşturan son derece etkili yeni kompleksin bir parçası oldu. Sadece 4 haftalık düzenli kullanımın ardından cilt daha sıkılaşarak esnekliğini kazanır. Yapılan testler fondötenin ince çizgilerin görünümünü iyileştirme, cildi germe ve sıkılaştırma etkisini kanıtlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI