Ana SayfaGüzellikShiseido Zen

Shiseido Zen

Zen geleneksel durağanlığından uyanıyor. Enerji dolu. Yaşam dolu. Duygu dolu.  Bu yaşam gücü yeni bir Zen’in doğuşunu sunuyor. Amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah bir nefesle benliğindeki gerçeklere uzanarak, modern kadının özünü yansıtan bir Zen.

Japonya’nın geleneksel ikebana (çiçek düzenleme sanatı) ve kimonosuna bakın, arkasındaki uzun geleneklere rağmen bile, bu alanlarda her zaman yeni ve modern sanat eserleri de doğar. İşte bu enerjinin kaynağıdır Zen’in özünde varolan ve özgür bırakılmış heyecanı, kişinin kendi duygularının titreşimini ve dizginlenmemiş hareketin hayat dolu baştan çıkarıcılığını vurgulayan. “Light my Zen” (Zen’imi ateşle) mesajıyla bu parfüm, Zen ruhunu ateşlemeye ve kendi tutkulu doğanızı özgür bırakmaya davet eder sizi. Zen’i denediğiniz ilk an sizin için yepyeni bir keşif olacak. Titreşimli bir enerji sizi saracak, iç dünyanızı özgür bırakan duygular ve olasılıklar vücudunuzu kuşatacak. Gerçekte olduğunuz kadın gibi yaşamanın benzersiz sevincini açığa çıkarın.

Seçilen notalar parlak, ferah, temiz ve son derece feminendir. Aynı zamanda, lüks ve hassasiyet aurası yaratan zarif ve ince notalardır. Bir araya geldiklerinde bu nitelikler beklenmedik bir şekilde enerji vererek, kadını tümüyle yansıtır ve Zen’in içerdiği mutlak dengeyi yakalar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI