Ana SayfaSağlıkSıcak Havalarda Maske Kullanımını Kolaylaştırmanın Yolları

Sıcak Havalarda Maske Kullanımını Kolaylaştırmanın Yolları

Maske takmanın ne kadar önemli olduğunu, bir Trendus okuyucusu olarak maskesiz dışarı çıkmadığınızı biliyoruz! Sıcak ve nemli havalara rağmen hem kendinizi koruduğunuz hem de çevreye karşı duyarlılığınız için minnettarız. 

Bu zorlu süreci hep beraber atlatacağımıza inanıyoruz. Böylece sizler için sıcak havalarda maske takmayı kolaylaştıracak ipuçlarını araştırdık. İşte birkaç öneri:
 

  • Rahat nefes alabilmenizi sağlayacak kumaş ve dokularda maskeler edinin. Sıcak havalarda zor nefes alacağınız kalın dokulu maskeler size kendinizi daha güvende hissettirse de ciğerlerinizi daha çok yormak istemezsiniz. Maskenizde pamuk gibi doğal kumaşları veya spor kıyafetlerinde kullanılan ter tutmayan kumaşları tercih edebilirsiniz. 
     
  • Kalın tek bir maske kullanmak yerine ince iki maske kullanın. Katmanlardan oluşan maske kullanımı virüs için etkili olduğu gibi nefes alıp verişlerinizi de kolaylaştırır.
     
  • Tek kullanımlık maskeler tercih edin. Maskeniz terledikçe koku da yapar. Bunun size vereceği rahatsızlığı önlemek için maskenizi terledikçe değiştirin.

Fotoğraf: cottonbro

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI