Ana SayfaDekorasyonSilverline`dan Fotoğraf Albümlü Fırın

Silverline`dan Fotoğraf Albümlü Fırın

Silverline BRZ 501 model ankastre fırın, barındırdığı USB bağlantısı ile, daha önceden çektiğiniz fotoğraflarınızı fırının ön yüzeyinde bulunan ekrandan paylaşabilmenizi sağlıyor. Toplamda 10 adet fotoğrafı barındırabilen USB, yemek pişirirken farklı bir deneyim yaşama şansı veriyor.

BRZ 501 model fırın, interaktif 9 dil seçeneği ve dokunmatik ekranı sayesinde hayatı kolaylaştırıyor. Silverline BRZ 501 model fırın sahip olduğu ısı ölçer özelliği ile yemeklerinizin piştiğini haber vererek zamandan kazanmanızı sağlarken, kendi kendini temizleyen paneller yardımı ile daha temiz kalıyor. Sahip olduğu üç teleskopik rayı ile sıcak yemekleri fırına sokup çıkartmak artık dert olmuyor.
Çok fonksiyonlu olmasının yanı sıra şık tasarımı ile detaylara önem veren bayanların gözdesi olan Silverline BRZ 501, güvenlik konusundaki detayları ile de mutfakların vazgeçilmezi oluyor. Otomatik kapanma özelliği ile mutfaklarınızda güvenliği artıran BRZ 501 ankastre fırın, çocuk kilidi özelliği ile de evinizin en değerli varlıklarını koruyor. Bu güvenli ve becerikli fırın harika ziyafetler hazırlarken size de ekrandaki özel fotoğraflarınızdan anılarınızı tazelemek kalıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI