Ana SayfaModaSinem Kobal InStyle Şubat sayısında

Sinem Kobal InStyle Şubat sayısında

InStyle Şubat sayısında son dönemin popüler ismi Sinem Kobal var. Kısa bir süre önce GS`lı futbolcu Arda Turan`la nişanlanan Kobal şu sıra evlilik arifesinde. Yeni filmi Romantik Komedi 2 de bu ay vizyona girecek. Venedik Sarayı`nda Tamer Yılmaz`ın objektifine poz veren Sinem Kobal InStyle röportajında hem filmi hem de gelecek planlarını anlattı: 

… Geçen yıl Küçük Sırlar dizisinin final yapmasından sonra, ki bu dizide de çok beğenilmişti, yeni sezonda televizyona birazcık ara verdi Kobal. Bu durum magazin basını tarafından hemen, ‘nişanlısı istemiyor’a bağlansa da işin aslı hiç de öyle değil. “10 senedir ara vermeden dizilerdeyim. Hep sahnede büyüdüm. Sanatın içinde büyümek gerçekten çok keyifli ama bir yandan da hayata da karışmak, değmek gerekiyor. Bakmayın uzun zaman oldu ama ben mesleğimle ilgili büyük cümleler kurmak için daha çok gencim.  Bunun için daha çok çalışmam lazım. Henüz neler yapabileceğimin keşfindeyim. Hayatı ve oyunculuğumu keşfettiğim bir dönemde bir kenara çekilip yeni şeyler görmek, kendime emek vermek istedim. Çok yoğun bir tempoda çalışırken o yorgunluk bir süre sonra sizi zorlamaya başlıyor. Ama bu ara verme lüksünü sağlamak da bir süre gerektiriyor. O da kolay değil. O lüksü sağladıktan sonra da yine kendin için, yine gelecekte yer alacağın projeler için bundan faydalanmak gerekiyor. Ben de şu anda böyle yapıyorum,” diyor. 

Bu arada bizim kadar size de ilginç gelecek ama Kobal, plan yaparak alışverişe çıkmıyor. Gezerken gördüğü ya da mecbur kaldığı zaman mağazaların yolunu tutanlardan. “Modayı severim ve takip ederim. Ama genelde kendime yakıştırdığım şeyleri giymekten yanayım. Bu da dönem dönem değişiyor. Bir zamanlar, ‘Hayatta tayt giymem,’ dediğimi hatırlıyorum. Ama sonra taytı çıkartmaz oldum. Bu ara en sevdiğim şey skinny jean’ler. Altına spor ayakkabılar, üzerine de basic kazaklar kullanıyorum. Kış olsa da kat kat giyinmek pek bana göre değil,” diyen Kobal özel geceler için yıllardır Tuvana Büyükçınar’la çalışıyor. “Güvenmek ve birlikte karar vermek çok önemli. Bazen birinin alışkanlıklarınızı değiştirme konusunda sizi ikna etmesi gerekiyor. O açıdan Tuvana’yla enerjimiz çok tutuyor ve çok rahat ediyorum,” diyor.

Bütün kızlar gibi Golden Globe ve Oscar gibi ödül törenlerinin kırmızı halılarını hayranlıkla izliyor; Milano, Paris defilelerine göz atmayı seviyor. “Marc Jacobs’un tasarımlarını beğeniyorum; Tom Ford’un son zamanlardaki gece elbiseleri gerçekten çok güzel… Aslında kırmızı halıdan beğenmediğim oluyor mu diye düşünmem daha mantıklı.” …

Röportajın devamı ve çok daha fazlası InStyle Şubat sayısında sizleri bekliyor. Sinem Kobal kapak çekiminin kamera arkası videosu için lütfen buraya tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI