Ana SayfaGüzellikSinoz'un Profesyonel Bakım Ekibi!

Sinoz’un Profesyonel Bakım Ekibi!

Gün Boyu Destek!

Nemli bir cilt hem genç hem de sağlıklı görünümün olmazsa olmazlarından… Kuru bir ten hassaslaşıp kızarır ve doku eşitsizleri yaratır. Nemsiz kalan cilt erken yaşlanmaya sebep olur. Sinoz Gündüz Bakım Kremi, susayan ve S.O.S. çağrısında bulunan cildinizin nem bariyerini koruyarak, nemi cildinize hapseder.
Dış faktörler ve yıllar karşısında savunmasız hale gelen cildimiz kırışıklık ve nem kaybıyla karşı karşıya kalır. Sinoz Gündüz Bakım Kremi, seramid desteği sağlayarak bu duruma karşı cildinizi koruma altına alıyor. Hyalüronik asit içeriği sayesinde sağlıklı ve bakımlı bir cildin anahtarı olan yoğun nem desteği ile de gün boyu cildiniz için gerekli bakımı karşılayan Sinoz Gündüz Bakım Kremi daha yumuşak ve canlı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Siz Uykudayken;
 
Yoğun geçen bir gün sonrası cildiniz ekstra bakıma ihtiyaç duyar. Cildinizin yorgunluğunu alacak, ona kaybettiklerini geri verecek Sinoz Besleyici Gece Bakım Kremi,  siz uykudayken cildinizin ihtiyaçlarına cevap veriyor.
 
Yoğun besleyici, nemlendirici ve kırışıklık karşıtı Sinoz Besleyici Gece Bakım Kremi, gece kullanımı için formülüze edilen içeriği ile canlı ve sıkı bir cildin vazgeçilmezi oluyor.
Ağırlığının 1000 katı kadar suyu cilde hapsederek nem desteği sağlayan “Hyalüronik asit” ve cildin en etkin besin kaynağı panthenol ile canlı, pürüzsüz, ışıltılı ve ipeksi bir görünüm sağlıyor.

 
Gençliğinizi Koruyun!
 
Gündelik hayatın ciltte yarattığı tahribatı minimuma indirebilme harekatı başlıyor! Yıllara meydan okuyarak, yaşlanma karşıtı bakım rutininizde uygulayabileceğiniz en etkili yardımcınız Sinoz Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi!
 
Koenzim Q10 içeriğinin antioksidan etkisi, hyalüronik asitten gelen yoğun nem desteği, Allantoin ve Aloe Vera’nın onarıcı bakım desteği ile genç kalmanın sırrını açıklıyoruz; retinol! Sinoz Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi’nin mucizevi özel formülü ile yaşlanma karşıtı, gençliğini koruyan, pürüzsüz, ışıltılı, kırışıklara karşı dayanıklı ve yüksek doz elastikiyete sahip bir cilde sahip olmak artık zor değil!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI