Ana SayfaGüzellikSisley Masque Eclat Express

Sisley Masque Eclat Express

Hergün kirlilik, stres ve yorgunluk cildimizin genel durumunu etkiler. Ayrıca çeşitli salgılar ve toz parçacıkları gözeneklerin tıkanmasına sebep olur, cilde cansız ve mat bir görünüm verir. Sisley’in kırmızı killi yeni Masque Eclat Express’i derinlemesine temizler, cilt yüzeyinde biriken kirleri arındırır, cilde ışıltı ve canlılık kazandırır.

Bu yoğun emici maske özellikle nefes alamaz hale gelmiş, gözenekleri tıkalı ciltlere öneriliyor. Haftada bir derin temizlik gerektiren ciltler için de ideal çözüm. Sadece 5 dakikada, Masque Eclat Express toksinleri ve fazla sebumu arındırıp cilde ışıltılı, parlamayan ve dengeli bir görünüm veriyor. Bu ürün, günümüzde istenen çabuk uygulama ve etki için mükemmel cevap.
Kirleri emiyor, zengin mineralli kırmızı ve beyaz killerle cildi derinlemesine temizliyor ve arındırıyor. Cilt dokusunu yumuşatan, pürüzsüzleştiren ve duruluk veren ürün içeriğindeki meyankökü ve Matricaria özleri ile Papatya temel yağı sayesinde yüz hatları rahatlamış ve dinlenmiş görünüyor. Zengin tanenli (mazı otu) Kuşburnu özü ve Biberiye temel yağı ile cilde ton ve pürüzsüzlük veriyor.
Kırmızı killi Masque Eclat Express tüm cilt tipleri için uygun bir ürün. Sigara içenlerin cildini aydınlatmak için ve parlamaya meyilli ciltlere mat bitiş sağlamak için ideal. Haftada 2 veya 3 kez kullanılabiliyor.
Tüm yüze kalın bir tabaka halinde uyguluyorsunuz…. Zengin, kremsi, pembe renkli yapısı cildi anında ferahlatıyor. 3-5 dakika bekleyin ve ılık suyla durulayın. Nemlendiriciyle devam edin. Farkı kısa sürede farkediyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI