Ana SayfaGüzellikSisley Phyto Mascara Ultra Strech

Sisley Phyto Mascara Ultra Strech

Sisley`in yeni maskarası piyasada. Phyto-Mascara Ultra Stretch çok daha uzun, hacimli, yapılı kirpikler ve güzel, cesur bakışları için mükemmel bir yenilik.

Daha önce Hydra Flash’ta kullanılmış olan pirinç phytoceramidleri sayesinde dayanıklı, dolgun ve güçlü kirpikler oluşuyor.. Cilt seramidlerinin bitkisel homologları, kirpikleri birleştirerek daha güçlü ve dayanıklı olmalarını sağlıyor.
Buğday proteinleri, kirpiklerin yapısındaki keratine benzer içerikleri sayesinde kirpikleri kaplayarak, üzerlerinde pürüzsüz ve elastik bir tabaka yaratıyor. Daha önce Tensor Immediate Lift’te kullanılmış olan bu proteinler, kirpikler üzerinde %100 uzama ve hacim etkisini garanti ederken en iyi derecede kalıcı olmasını sağlıyor.
Formülündeki iki polimerin birleşmiş etkisi sayesinde cesur bakışlar için daha uzun ve kıvrık kirpikler oluşuyor. Amino asitler üzerinde özel çift kat saf pigmentler, kirpiklere mükemmel bir şekilde yapışırlar ve yoğun renk sağlıyor.  Formülü, hint yağı gibi besleyici, koruyucu, pürüzsüzleştirici aktif içerikler ve esneklik sağlayan Pro-Vitamin B5 (D-Panthenol) ile güçlendirilmiş. 
İleri teknoloji fırça, her kirpik tanesini yakalayarak muhteşem uzunlukta ve kusursuz derecede kıvrık kirpikler yaratıyor.
Sonuçta ultra-stretch formülü + profesyonel fırça =muhteşem bir bileşim ortaya çıkmış.

Daha kıvrık, uzun ve hacimli kirpiklere ulaşıyorsunuz, kremsi yapısı sayesinde şişe içerisinde kurumuyor, akmıyor veya topaklanmıyor ve uygulandıktan sonra da çabuk kuruyor. Muhteşem bir şekilde kaplanmış, belirlenmiş ve yumuşak görünen kirpikler istiyorsanız, doğru ürüne ulaşmış oluyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI