Ana SayfaModaSivri burun ayakkabılar geri döndü

Sivri burun ayakkabılar geri döndü

Geçtiğimiz yıllarda bir süreliğine vedalaştığımız sivri burun ayakkabılar geçen sezon yeniden mağazalardaki yerini almıştı ki bu sezon da hızla yükselen bir trend haline geldi. Özellikle neon renklerin hayatımıza girmesiyle iki trendin birleşmesi de kaçınılmaz oldu. Neon sivri burun topuklular ve iki renkli cap-toe`lar da sezona damgasını vuran trendlerden. Sivri burun topuklu deyince akla ilk gelen klasik görünüm de bu modellerle ortadan kalktı ve trendi yakalayan cap toe ve neonlarla mükemmel bir kadın silüeti yakalandı.

Eskiden resmi davetlerin ve toplantıların vazgeçilmezi olan sivri burun topuklular modifiye edilerek her ortama ayak uydurmaya başladı. Eğlenceli detaylar ile kıyafetinize renk katarken, parıltılı ve taşlı modelleriyle de gece hayatına adım attı. Hollwood yıldızlarının da bir süredir radarına takılan sivri burun topukluları bundan sonra daha sık göreceğimiz kesin.

İster klasik, ister neon, isterseniz de exotik desenli olsun ama bir tane sivri burun topuklunuz mutlaka olsun. Neredeyse her türlü kıyafetle kombinleyebileceğiniz bu modeli aldığınıza pişman olmayacaksınız.

En güzel modelleri ve bu trendi takip eden Hollywood yıldızlarını yakından incelemek için hemen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI