Ana SayfaGüzellikSkindinavia Original Make up Saver

Skindinavia Original Make up Saver

Kadınların en büyük güzellik sırrı; makyaj! Yapıldıktan hemen sonra harika gözükür; fakat sonra makyaj topaklanmaya, akıp gitmeye, parlamaya ve kurumaya başlar. Yüz hareketlerine, sıcak ve soğuk hava da eklenince makyaj gün içinde bozulur ve kadınların kabusu haline gelir.

İlk olarak 2004 senesinde yüze uygulanan makyajı 16 saate kadar ilk yapıldığı andaki gibi koruma amacıyla yola çıkan Amerikan markası Skindinavia; ışık, sıcak, terleme gibi faktörlerden maykajın bozulmasını önlemek için geliştirdikleri Hollywood yıldızlarının ve kusursuz kadınların makyaj sırrı Original Make Up Saver Amerikalı ve Avrupa’lı kadınlardan sonra Türk kadınlarının da kusursuz güzelliği için artık Türkiye’de!

Skindinavia kadınların en şikayetçi olduğu makyajın ilk parlaklığını ve ışıltısını kaybedip cildi daha cansız göstermesi sorununa karşı Amerika’da geliştirilmiş ve bir çok güzellik ve makyaj otoritesi tarafından dahice bulunmuş bir ürün.

Skindinavia Original Make Up Saver yüzü gerginleştirerek yüz hatlarındaki sarkma ve kırışıklık problemine karşı anında etki sağlayarak 10 yaşa kadar genç bir görünüm sunarken makyaj yapılan bölgeyi nemlendirerek sağlıklı, canlı ve parlak olmasını sağlar; cildi dış etkilerden korumasıyla da pek çok ihtiyacı tek bir üründe karşılama fırsatı sunuyor.

Makyajı sabitleyerek, akmasını ve çizgilerin görünümünü engelliyor; parlama yaratmadan cilde mükemmel bir aydınlık veriyor. Formülünde içerdiği Termal Kontrol Karışımı sayesinde makyaj yapılan yüzeyde kurumayı engellerken, makyajın bozulmamasını sağlıyor. Tenin rengine göre doğal, canlı bir renk veriyor. İçerdiği yenilikçi renk yayılım teknolojisi sayesinde makyajı o an yapılmış gibi kusursuz ve doğru bir şekilde göstermesi, Hollywood yıldızlarının saatler süren ödül törenlerinde  Skindinavia Original Make Up Saver’ı tercih etmesini sağlıyor.

Her tür makyaj için uygun olan Skindinavia ürünleri hiçbir şekilde paraben ve yağ içermiyor. Tüm Dermatolojik ve alerjik testlerden geçmiş Skindinavia Original Make Up Saver Amerika, İngiltere, Fransa ve İtalya’dan sonra geçen ay itibarenTürk kadınlarıyla buluşmaya hazır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI